Táplálkozás
Mi is az a Kolon-hidroterápia, és mire jó?

Mi is az a Kolon-hidroterápia, és mire jó?

Ahogy az élet körforgása, vagy az évszakok váltakozása, úgy működik az emberi szervezet is: Időnként szüksége van a tápanyagok elraktározására ...

  • 2013.09.20 1 milliárd éhező a Földön

    Eldoradóban, Sao Paulo egyik legszegényebb és legmegtévesztőbb nevű favelájában néhány gyerek vidáman űzi a labdát. Bár makkegészségesnek ...

  • 2013.09.20 Mivel váltsuk ki a cukrot?

    A magyarok naponta átlagosan 10 deka cukrot fogyasztanak, ami évente fejenként 35 kilogrammot tesz ki! Ennek nagyjából a tizede lenne ideális. De ...

  • 2013.09.19 A társas étkezés hátrányai

    Azok a karcsú barátok, akik sokat esznek, veszélybe sodorhatják az ember féltett vonalait - írja a Journal of Consumer Research. "Az elhízás hatalmas ...

  • 2013.09.19 A gombaszezon veszélyei - Kérjünk segítséget!

    Az őszi gombaszedés utáni veszélyekre hívja fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Azt ajánlják, az ...

  • 2013.09.17 Ember vagyok, mert főzök

    Magától értetődő, hogy főtt ételt eszünk nap, mint nap - egy új tudományos elmélet szerint azonban a főzés sokkal jelentősebb állomás ...

  • 2013.09.14 Vörös szőlő, a természet orvossága

    A szőlő vörös szemeinek minden darabja igazi természetes gyógykapszula a szervezetnek, bioaktív hatóanyagai miatt.

  • 2013.09.10 Férfiterep lesz a konyha?

    A sztárszakácsok népszerűségének köszönhetően a férfiak egyre többször ragadnak kötényt és fakanalat a konyhában - derül ki brit kutatásból.

  • 2013.09.09 Mit egyen a gyerek az iskolában?

    A szülők számára igazi kihívást jelenthet kitalálni olyan falatokat tízóraira vagy uzsonnára, amelyek nem csak egészségesek, hanem a gyerekek ...

  • 2013.09.08 Az alkoholtartalmú sör több jótékony hatással bír

    A sör egészséges lehet, főleg a dohányos férfiak számára, akiknél gyakori a súlyos B-vitamin-hiány - adta hírül a Die Welt című német lap ...

  • 2013.09.07 Mindennapi kenyerünk

    A kenyér a világon legáltalánosabban, csaknem valamennyi kultúrában fogyasztott, gabonalisztből, vízzel dagasztott, kelesztett, 200-260°C fokon ...

  • 2013.09.05 Melyik napon mit együnk?

    Manapság már szinte teljesen függetlenítettük magunkat attól, hogy melyik nap mire való, azt csináljuk amire éppen időnk van. Az őseink ismerték ...

  • 2013.09.05 Zsírszegény joghurt és asztma kapcsolata

    Növelheti a gyerekeknél az asztma és a szénanátha kockázatát, ha a kismama várandósan a zsírszegény joghurtot részesíti előnyben - idézte ...

  • 2013.09.02 A laktózérzékenységről

    A tejcukor (laktóz) kettős cukor, egy molekula szőlőcukorból és egy molekula nyákcukorból áll. A tejcukor-érzékenységet a tejcukorbontó enzim ...

  • 2013.09.01 Az egészséges táplálkozás is mániává válhat

    Kevesen tudják, hogy az egészséges táplálkozás iránti szenvedély is súlyos étkezési rendellenességhez vezethet.

  • 2013.08.31 Ezek az ételek segítenek aludni!

    Ha gyakran küzdünk az elalvással és nem ritka, hogy forgolódunk éjjel, érdemes megfontolunk az alábbiakat. Mit együnk, hogy jól aludjunk?

  • 2013.08.29 Édes élet - cukorral vagy anélkül?

    Szeretjük az édes ízt - már az őseink is szerették, ez a vonzalom belénk van kódolva. Bizonyos kutatások kimutatták, hogy amikor a kismama édességet ...

Pirula Trend