Magánkórház nyílik a Duna partján

Magánkórház nyílik a Duna partján

Teljes körű szolgáltatást nyújtó, magánfinanszírozású kórház, a Duna Medical Center (DMC) kezdi meg működését két év múlva Budapesten.

A hírt Joseph Priel üzletember, a DMC projekt kezdeményezője jelentette be. Az intézmény 25 ezer négyzetméteren 40 millió euróból valósul meg, hatszáz fős személyzettel, s a tervek szerint a rendelőintézeti részleg jövő év elején, a kórház pedig 2016 közepén nyílik meg - mondta Joseph Priel.

Magánkórház nyílik a Duna partján

Joseph Priel hozzátette: az intézményben a gyógyászati ellátások között huszonhét orvosi szakterület megtalálható majd, és a nyolcműtős, százötven ágyas kórházban a legmodernebb diagnosztikai és orvostechnikai eszközökkel gyógyítanak majd.

Joseph Priel elmondta azt is, hogy szeretnék lefedni a teljes spektrumot, tehát a diagnosztikától a kezeléseken át az utógondozásig egy helyen minden a rendelkezésre áll majd.

Az intézmény magánbiztosítással rendelkező pácienseket fogad, de törekednek majd arra is, hogy a legszükségesebb beavatkozások az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által biztosított betegek számára is elérhetők legyenek.

A Duna Medical Center alapítója az International Medical Centers B. V. holland székhelyű vállalat. Az egészségügyi központ a IX. kerületi Millennium Park területén, a Duna-parton kap helyet.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek