Lélekmelegítő év végi pihenés a hévízi Carbonában

Lélekmelegítő év végi pihenés a hévízi Carbonában

Elkezdődött a visszaszámlálás az ünnepekig, így ideje felturbóznunk a szervezetünket, hogy semmi ne akadályozzon minket a készülődésben és a felhőtlen ünneplésben. A hévízi NaturMed Hotel Carbona különleges év végi ajánlatait kihasználva egészségesek, kipihentek lehetünk, és új energiákkal feltöltve köszönthetjük az új évet.

Télen különlegesen simogató a hévízi termálvíz

Ha a hidegben kényeztetésre és melegségre vágyunk, akkor nincs jobb választás a hévízi termálvíznél. A hévízi tó simogatóan lágy meleg vízében való fürdőzés egészen különleges élmény télen, miközben odakint minden megdermed a hidegtől.  A gyógyvíznek ráadásul számos jótékony hatása is van, nem véletlen, hogy a NaturMed Hotel Carbonában elérhető Tradicionális Hévízi Kúra már hosszú idők óta vonzza a gyógyulni vágyók sokaságát. A szállodában az izom és ízületi fájdalmak enyhítésétől kezdve a gyulladáscsökkentésig és a keringésjavításig számos speciális problémát orvosló kezelés közül választhatunk.

Lélekmelegítő év végi pihenés a hévízi Carbonában

Lélekmelegítő téli pihenés

A rövid, sötét és hideg téli napokon kedvtelenné, motiválatlanná válhatunk. Ilyenkor különösen fontos, hogy adjunk időt lelkünknek is a pihenésre, a hosszabb „üresjáratokra” is. A NaturMed Hotel Carbona barátságos légköre, kényelmes fürdői mind a tökéletes lelki kikapcsolódás helyszínei. A szálloda bőséges választékú és egészséges ételeket kínáló Attila étterme, a csendes kávézásokra vagy éppen meghitt esti beszélgetésekre kitűnően alkalmas Platán Café & Juice Bárja is lehetőséget adnak arra, hogy végre magunkra figyelhessünk, hiszen minden másról tapasztalt szakemberek gondoskodnak helyettünk. De ha inkább megtisztulással kötnénk egybe a szellemi pihenést, akkor válasszuk a Carbonában a léböjtöt, így nem csak a szervezetünk tisztul meg, hanem szellemileg is regenerálódunk, és lelkesen vethetjük bele magunkat az ünnepi készülődésbe.

Lélekmelegítő év végi pihenés a hévízi Carbonában

Immunerősítő fényterápia

A Carbonában immunrendszerünket is célzottan készíthetjük fel a téli időszak megpróbáltatásaira. Ilyenkor a hideg, nyirkos időben nem sok kedvünk van a friss levegőre menni, sőt még ha tudjuk is, hogy mozognunk kellene, akkor is inkább a szoba kellemes melegében ejtőzünk. Nehezebben állunk fel a fotel vagy az irodai szék kényelméből. Nem csoda, hogy megfájdul a hátunk, és nem tudunk kellően koncentrálni. A szállodában elérhető polarizáltfény-terápiával ezeknek a problémáknak mindegyikét kezelhetjük. A Sensolite készülék nem csak a gyógyításban, de a megelőzésben is hasznunkra válhat, és használata nem jár semmilyen kellemetlenséggel.

Lélekmelegítő év végi pihenés a hévízi Carbonában

Állapotfelmérések: inspiráció az újévi fogadalmakhoz

Egy wellness hétvége kényeztető és ellazító kezelésein kívül részt vehetünk különböző állapotfelméréseken, így számos érdekes és értékes információt tudhatunk meg az egészségünkről. A Carbonában szakértők segítenek a gyors és fájdalommentes vizsgálatok elvégzésében, amelyekkel részletes képet kaphatunk külső és belső fizikai állapotunkról. Ennek alapján pedig megtervezhetjük, hogy min változtassunk, így egészségtudatosabban vághatunk neki a következő évnek.

Lélekmelegítő év végi pihenés a hévízi Carbonában

Válasszuk ki a legjobbat a Carbona téli ünnepi ajánlatai közül!

Akár egy kiadós év végi pihenésre és feltöltődésre vágyunk, akár az ünnepeket szeretnénk meghitt környezetben, gondok nélkül tölteni, a hévízi NaturMed Hotel Carbona különleges év végi ajánlatai közül biztosan megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt. Ha gyakran fáj a hátunk, akkor választhatjuk a Gerincerősítő kúrát, míg ha testi-lelki egyensúlyra vágyunk, kipróbálhatjuk a Feszültségoldó kúrát. Az ünnepekre hangolódva pedig dönthetünk az Adventi akció, a Karácsonyi dallamok vagy a Pezsgő Szilveszter mellett is. Abban biztosak lehetünk, hogy akár az ünnepi csomagok, akár az egészségmegőrző kúrák közül választunk, minden esetben megtapasztalhatjuk a szálloda családias, barátságos légkörét, az igazi és felejthetetlen Carbona élményt.

Lélekmelegítő év végi pihenés a hévízi Carbonában

Ha pedig igazi meglepetést szeretnénk idén karácsonyra szeretteinknek, akkor válasszunk a NaturMed Hotel Carbona Ajándékutalványai közül. A Carbona Ajándékutalványokkal nemcsak nagyszerű élményt ajándékozhatunk, hanem hasznos kúrákkal vagy éppen szépségkezelésekkel is kedveskedhetünk családtagjainknak, barátainknak.

Forrás: www.carbona.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek