Nyár

Nyár

Sport

Mi csípett meg, hogy ennyire fáj?

Általában csak szenvedünk, ki csendben, ki hangosabban. A magyarországi rovarcsípések az esetek túlnyomó részében csupán kellemetlenséget okoznak ...

Sport

Nem kell mindig vizet inni!

Ha már a fülünkön folyik ki a víz, amit kortyolgatnunk kellene, akkor hálásak vagyunk minden olyan ötletért, ami növeli a napi folyadékbevitelt ...

 • 2014.08.04 Nyári hasmenés, hányás - Előzzük meg!

  Gyomorrontás, hasfájás, hasmenés, hányás – a gyomor- és bélrendszeri fertőzések tünetei sokszor a higiéniás szabályok betartásával megelőzhetőek lennének. Mit tegyünk, hogy a nyári melegben az étkezések kellemetlen mellékhatásait elkerüljük?

 • 2014.08.03 Szex nyáron! A félrelépés is megengedett?

  Nyáron élénkebb a szexualitásunk? Máshogy viselkedünk az ágyban és az ágyon kívül? Könnyebben vagyunk kaphatóak a kalandokra? Kriston Andreával, a Kriston Intimtorna (KIT) alapítójával beszélgettünk, aki férfi-női tanfolyamain rengeteg emberi történettel találkozik.

 • 2014.08.02 Nyaralás, gyerekkel - Mire figyeljünk?

  Kalandos kedvünkben akár egy fogkefével meg egy bankkártyával is nekivághatunk a világnak – ha csak saját magunkról van szó… De amikor gyerekekkel utazunk együtt, rengeteg holmit kell elpakolnunk, számos dologra kell odafigyelnünk. Ám ez ne riasszon el senkit! Ha figyelembe vesszük dr. Rente Judit házi gyermekorvos tanácsait, nem lesz gond.

 • 2014.08.01 Nyári szex statisztikák: Így szexelünk a nyaralás alatt

  Ha nyár, akkor utazás, ha utazás, akkor... szex? Úgy látszik igen! Egy friss felmérésben pikáns statisztikákra leltünk.

 • 2014.07.31 Így lesz szenzációs a vakáció! 13+1 tipp

  Miért nem elég egy hét? Vigyünk-e magunkkal laptopot? Hová menjünk nyaralni? S egyáltalán: mitől lesz jó a nyaralás? Az emlékezetes vakáció sok tényező függvénye. A legjobb tippeket dr. Kohári György pszichoterapeuta segítségével gyűjtöttük össze.

 • 2014.07.31 Ezért zuhog ennyit az eső mostanában

  Délelőtt közepesen felhős ég, fülledt meleg, majd zivatar, felhőszakadás, és ismét jön a meleg. Egy ciklon miatt van a trópusokra emlékeztető időjárás most Magyarországon. A hétvégén nyugodtabb lesz az idő, de jövő héten sem valószínű zavartalan napsütést.

 • 2014.07.31 Egész hónapos országos véradókampány indul augusztusban

  Augusztusban, az év "legvérszegényebb" időszakában egész hónapos országos kampánnyal várja az önkéntes véradókat három budapesti és húsz vidéki helyszínen a MOL Motoros Family és a Ments Életet Alapítvány.

 • 2014.07.30 6 praktika lábszag ellen

  Nyáron felerősödik a lábszag probléma, hiszen meleg van, jobban izzad a lábunk is, gyorsan szaporodnak a baktériumok. De ne aggódjatok, nekünk van pár pénztárcakímélő módszerünk a kínos szagok eltüntetésére.

 • 2014.07.30 Csapvíz vagy ásványvíz - Melyiket igyuk?

  Magyarországon nyugodtan lehet csapvizet inni (nem úgy, mint például tőlünk délebbre), mivel ugyanolyan jó, mint az ásványvíz. A két termék között vannak azonban különbségek.

 • 2014.07.29 A ricinus több, mint hashajtó!

  Réges régen a gyerekek rémálma volt a ricinus olaj, ma viszont már kifejezetten tilos kiskorúaknak adni. A nők viszont imádják! Miért?