Nyár

Nyár

Sport

Három barátnő: a nyár végi csobbanás története

Borika folytatja a barátnőivel való találkozások mesélését. Bár az időjárás a nyári hónapokban a szeszélyes áprilist idézi, a nők élete ...

Sport

Grillezz – ne égess!

A szabadban készült ételeknek van egy rendkívül sajátos bája. Talán a nyár miatt, talán azért, mert mindig kellemes összejövetelek kapcsolódnak ...

 • 2014.08.15 Joghurtos málnakehely - Egészségséfünk receptje

  Szeretem, amikor kezdenek beérni a finom hazai gyümölcsök. A málna az egyik legfinomabb csemege, és ha nincs is szezonja, biztos, hogy fagyasztott formában is hozzájuthatunk.

 • 2014.08.11 A napfény jó és rossz hatásai - Így érdemes napozni!

  A bőrünk minden túlzott napozás okozta leégés emlékét megőrzi, ezek hatása az életünk folyamán összeadódik. A szervezet ugyan rendelkezik egy javító mechanizmussal a károsodás kivédésére, de ennek kapacitása életünk során korlátozott. Ha már fiatalabb korban „elpazaroljuk a készletünket”, akkor a későbbiekben védtelenné válunk. Ezért nem mindegy, mikor, mennyit és hogyan napozunk.

 • 2014.08.09 Épp most veszti el a lányom a szüzességét...? Mit tegyek?

  Vakáció, fesztiválok, flörtök, szerelmek. Elképzelhető, hogy tinilányunk éppen ezen a nyáron készül elveszíteni a szüzességét… Vajon felkészült rá? Tehetünk érte valamit? Dr. Szőczei Beáta gyermeknőgyógyászt kérdeztük.

 • 2014.08.07 Mennyibe kerül egy allergiás? Tippek a helyes kezeléshez

  Az Európai Unióban 120-130 millió ember szenved az allergiás nátha tüneteitől, egy beteg kezelése pedig évente 500-800 euróba kerül. Ezért nem mindegy, mennyire hatékony eszközökkel küzdünk az allergia ellen. Szakértőnk dr. Nékám Kristóf, a Budai Irgalmasrendi Kórház allergológus professzora.

 • 2014.08.06 Nem isznak eleget az idősek - Így segítsünk!

  A folyadékbevitel mennyisége befolyásolja az idősek egészségi állapotát. Rengeteg 50 év feletti ember nem iszik eleget, és ebben a környezetüknek kell segítségükre lennie.

 • 2014.08.04 Darázs vagy méh - Meg tudod őket különböztetni?

  Nyári piknikeken, kirándulás közben vagy fagyizáskor gyakran megkörnyékeznek bennünket a hívatlan, sárga-fekete ízeltlábúak. A darazsaknak és a méheknek sok a közös vonásuk, de számos dologban különböznek. Összegyűjtöttük a legfontosabb jellemzőiket, amelyeket hasznos tudnunk.

 • 2014.08.04 Nyári hasmenés, hányás - Előzzük meg!

  Gyomorrontás, hasfájás, hasmenés, hányás – a gyomor- és bélrendszeri fertőzések tünetei sokszor a higiéniás szabályok betartásával megelőzhetőek lennének. Mit tegyünk, hogy a nyári melegben az étkezések kellemetlen mellékhatásait elkerüljük?

 • 2014.08.03 Szex nyáron! A félrelépés is megengedett?

  Nyáron élénkebb a szexualitásunk? Máshogy viselkedünk az ágyban és az ágyon kívül? Könnyebben vagyunk kaphatóak a kalandokra? Kriston Andreával, a Kriston Intimtorna (KIT) alapítójával beszélgettünk, aki férfi-női tanfolyamain rengeteg emberi történettel találkozik.

 • 2014.08.02 Nyaralás, gyerekkel - Mire figyeljünk?

  Kalandos kedvünkben akár egy fogkefével meg egy bankkártyával is nekivághatunk a világnak – ha csak saját magunkról van szó… De amikor gyerekekkel utazunk együtt, rengeteg holmit kell elpakolnunk, számos dologra kell odafigyelnünk. Ám ez ne riasszon el senkit! Ha figyelembe vesszük dr. Rente Judit házi gyermekorvos tanácsait, nem lesz gond.

 • 2014.08.01 Nyári szex statisztikák: Így szexelünk a nyaralás alatt

  Ha nyár, akkor utazás, ha utazás, akkor... szex? Úgy látszik igen! Egy friss felmérésben pikáns statisztikákra leltünk.