7 tipp a csinos lábakért

7 tipp a csinos lábakért

Végre, itt a tavasz, amikor nem kell mindenáron nadrágba, vastag harisnyába bújni. Egészség, ápoltság, szépség! E három jelszó különösen fontos, ha tenni is akarunk a csinos lábakért.

A divatos külsőhöz, a kellemes megjelenéshez hozzátartozik az egészséges és formás láb. „Persze könnyű annak, aki jó lábakkal született!“ – sóhajtanak most sokan, és ezzel már lapoznak is tovább, holott néhány egyszerű tornával rengeteget lehet csinosítani a lábakon. S ha netalán valaki a reklámokban vagy a magazinokban látott tökéletes lábakra vágyik, ne felejtse el, hogy a photoshop csodás idomokat formál bármiből. Az ápoltsághoz sem kell több egyszerű odafigyelésnél.

  1. Egy kényelmes, magas sarkú cipő mindig hosszítja a lábat, nőies, és nem egyszer magabiztossá teszi a hölgyeket. Tessék viselni bátran, hétköznapokon éppúgy mint különleges alkalmakkor. A lényeg, hogy  a lábbeli kényelmes legyen!
  2. Hordjon térd felett érő szoknyát, rendkívül előnyös!
  3. A harisnya ősztől tavaszig öltöztet. Télen a sötét árnyalatokat kedveljük, tavasszal vegye elő a világos, vékony harisnyákat. Nyugodtan próbáljon ki egy divatos, vadítóan élénk árnyalatot!
  4. Készüljünk fel a nyárra  óvatos és fokozatos napozással.  Az enyhe barnaság nem árt a bőrnek, viszont kimondottan jól áll a lábaknak. Használjon fényvédő készítményt!
  5. A rendszeres mozgás segíti a hajszálerek és visszeres betegségek megelőzését. Lehetőleg ne tegye keresztbe a lábát, a keringést ugyanis nehezíti ez a lábtartás.
  6. Esténként frissítse fel izmait, finoman masszírozza, kenje be lábát  természetes növényi hatóanyagot tartalmazó lábápoló készítménnyel. A maszírozás fokozza a vérkeringést, segíti a vérellátást.
  7. A téli lábbeliktől megszabadulva bizony érdemes a lábfej ápolásásra is időt szánni. A száraz, kemény repedezett sarok egy pillanat alatt tönkreteszi az összhatást. A teafaolaj tartalmú hidratáló készítmény minden bőrtipusra akiválóan alkalmazható.

7 tipp a csinos lábakért

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek