XVI. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

XVI. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

A 16. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL 2012. augusztus 25-26. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, relaxációs és táncfoglalkozásokat, valamint makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, főzőtanfolyamokat, öko és bio szemléletű termékbemutatókat kínál – nem csak vegetáriánusoknak!

Az idei szakmai előadásokon szó lesz többek között a nyers étkezésről, a vegán életmódról, a gyermekek táplálásáról, arról, hogy hogyan előzhetők meg az allergiás megbetegedések, hogy mikor és hogyan böjtöljünk, méregtelenítsünk, alkalmazzunk tisztítókúrát, emellett több önismereti program és workshop segít majd abban, hogy megteremthessünk testi-lelki harmóniánkat.

A rendezvény célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A két nap alatt lehetőség nyílik természetgyógyászokkal folytatott konzultációra, de lesz vegetáriánus főzőverseny és számos zenei és táncelőadás is. A kétnapos fesztivált Harcsa Veronika koncertje zárja.  A rendezvényre a belépés ingyenes!

A teljes programot ide kattintva találják

2012. 08.25 Szombati programok

2012. 08.26 Vasárnapi programok

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek