Wolf Kati: "Hálás vagyok a sorsnak"

Wolf Kati: "Hálás vagyok a sorsnak"

Nagyobbik gyermeke 5 éves, a kisebbik alig pár hónapos volt, amikor 2010-ben megismerte egy egész ország Wolf Katit. Családszerető anyuka és popsztár, egyszerre szemérmes és szexi, érzelmes és vicces, aki kőkemény munkával és ösztönös tudatossággal sorra váltja valóra álmait.

A teljes hétköznapi anyai létből nagy bátorság volt öt évvel ezelőtt kilépni a nyilvánosság elé 2010-ben, a második gyereked születése után pár hónappal. Miért akartál olyan nagyon a színpadra kerülni?

Ezt megelőzően is sokszor álltam a színpadon. Komolyzenészként végeztem, és de már az iskolában is tudtam, hogy könnyűzenével akarok foglalkozni, gimis koromtól énekeltem. Csakhogy az egy dolog, hogy színpadon áll az ember, vagy be is fut mint zenész.

De miért jelentkeztél tehetségkutató versenyre?

Lelki szemeimmel mindig láttam magam színpadon, címlapon, éreztem, hogy eljön majd az is, amikor az emberek egy hangot, egy érzést, egy megjelenést, egy hangulatot társítanak majd hozzám. De csak teltek-múltak az évek, és úgymond névtelenül énekeltem tovább. Amikor aztán az első  gyerekem megszületett, arra gondoltam, hogy Budapest nem Hollywood, itt nem jön be a klubkoncertre a mindenható producer, elébe kell menni a dolgoknak. És amikor a második kislányom is megszületett, akkor tudtam, hogy nem bohóckodhatok tovább, 35 évesen a popszakmában máris nagymama vagyok. Ekkor jött a tehetségkutató verseny. Ma már mindenhez kell a marketing, a média, anélkül nem megy. Öt éve a televízió meghatározó lehetőség volt az ismertté váláshoz, ez volt a legjobb marketing.

Wolf Kati:

És te lettél a nagyon csinos, nagyon tehetséges kétgyerekes anyuka.

Igen, én lettem a kétgyerekes anyuka, akiről az emberek többségének a fejében az él, hogy már túl öreg ahhoz, hogy popsztár legyen. Elhatároztam, hogy én majd megmutatom, hogy nem a kortól függ minden. A televízió és a közönség is nyitott volt erre a „sztorira” és a legtöbb elismerést azért kapom, mert anyuka létemre ezt az egyébként nagyon fiatalos szakmát el tudtam indítani. Nagyon boldog vagyok, amikor anyukáktól kapok visszajelzést, hogy az én életem nekik is erőt adott, hogy gyerek mellett merjenek karriert építeni.

Azt akarod üzenni, hogy a gyerekszülés után sem kell kitörölni az egot?

Azt látom a velem egyidős nőknél, hogy tele vannak vitalitással. Egy nő 41 évesen már tudja, hogy mit akar és mit nem, és képes nemet mondani. Ez a tudás adja meg az önbizalmat és a lendületet mindenhez, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy támogató háttér nélkül nem működik. Az álmom sosem vált volna valóra, ha nincs mögöttem a férjem, akivel 16 éve együtt vagyunk, aki minden döntésemben nagyon erősen jelen van. És nagyon sokat segít a két nagymama, akik szintén részesei az egész sikernek. Köszönettel tartozom nekik és persze a két gyerekemnek, akik elengednek szombat este is.

Kíváncsi, hogyan ünnepelnek otthon Katiék? És hogy min változtatott a hírnév? Olvassa el a Patika Tükör decemberi számát. Keresse a gyógyszertárakban!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek