Völgyesi Gabi: "A jelekre figyelni kell!"

Völgyesi Gabi: "A jelekre figyelni kell!"

Völgyesi Gabriella, az Unique énekesnője felfedte titkát, amiről második gyermeke, Eliot születése óta nem beszélt. A terhességi diabétesz óvatosabbá tette, de egy kis reform az egész családnak jót tett.

Gabi még idejében lépett: maga és magzata érdekében a természetben rejlő gyógymódokat is alkalmazta. A terhességi cukorbetegség ugyan már a múlté, de a tudatos életmódváltás máig meghatározza az életét. Az eredmény szemmel látható: kirobbanó formában lép ismét a színpadra és helytáll a fiúkkal is.

Patika Tükör: Bízol az alternatív megoldásokban?

Völgyesi Gabi: A 35 év feletti anyukáknál bizony már nagyobb a rizikó, hogy kialakul a nőknél a terhességi cukorbetegség. Mivel az élet minden területén megfontolt és szkeptikus vagyok, ezért olyan megoldást kerestem, aminek hiteles kutatási eredményei is vannak, és számomra sokat jelentenek a betegtapasztalatok is. Így kerültem kapcsolatba a gyógygombákkal, melyek szerencsére segítettek.

Völgyesi Gabi:

P.T.: Volt a családodban cukorbeteg?

V.G.: Nem, de a környezetemben sokan élnek együtt ezzel a betegséggel. Természetesen én is, mint minden anyuka arra törekszem, hogy egészségesen éljek, így volt ez a terhességem alatt is. Eddig is módjával ittam cukros vagy ízesített üdítőket, ezeket mára teljesen mellőzöm. Igyekszem mindent úgy fogyasztani, ahogy az a természetben is megtalálható. Nem lettem fanatikus, de úgy gondolom, hogy a jelekre figyelni kell. Azonban vakon nem kezdek bele semmibe. Az életmódváltás és a gyógygombák nekem segítettek. Természetesen csodaszerek nincsenek, de sokat jelent, ha az étrendre és a rendszeres testmozgásra is odafigyelünk. Én például háromszor egy héten sportolok.

P.T.: Eliot második gyermekként érkezett a családba. Milyen az élet négyesben?

V.G.: Sokkal több a tennivaló otthon és a figyelmem is többfelé irányul, nagyon élvezem. Igaz, én is sokkal könnyebben veszem most az akadályokat, mint az első gyereknél. Mindig is két gyermekre  vágytam és szerencsére a sors mellém rendelte Ádámot, a férjemet, aki nagyon sokat segít. A”férfiuralmat” pedig volt időm megszokni, főleg, hogy a hugoméknál  is hasonló a helyzet.

P.T.: A fiúk mellett mire jut még időd?

V.G.: Elkészült az új Unique nagylemeze és újra koncertezünk. Műsorvezetőként legutóbb a Több mint TestŐrben egy hétig Vámos Erika partnereként az őssejtterápia legkülönlegesebb módszereit - legyen szó arcfiatalításról vagy gyógyíthatatlannak hitt betegségek kezeléséről -  teszteltük. Nagyon tanulságos volt!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek