Tojássaláta bazsalikommal és paprikás harcsával
A nagy meleg miatt csak egy könnyű ebédre vágytunk. Gyorsan mindent frissen! Paprikás harcsa, snidlinges-bazsalikomos majonézes tojássalátán, pár szem vajas burgonyával. Szendvicsbe sem utolsó! (No persze burgonya nélkül.)
Hozzávalók 4 főre:
• 1 fél szarvasi afrikai harcsa filé
• 4 főtt tojás
• 8 kisebb szem főznivaló burgonya
• 4 adag tartármártás
• Bazsalikom
• Snidling
• Petrezselyemzöld
• Paprika
• Liszt
• Vaj
A harcsát felszeleteljük és paprikás lisztbe forgatva kisütjük vajban. Főtt tojást felszeleteljük és a kész tartármártásba tesszük, apróra vágott friss bazsalikommal és snidlinggel fűszerezzük. Alaposan lehűtjük. Tálaláskor a megsült harcsaszeleteket a tojássalátára rendezzük, és pár szem vajas, petrezselymes burgonyát teszünk mellé.
Kapcsolódó írások


Kérdezzen szakértőnktől


Kapcsolódó gyógynövények


Kapcsolódó betegségek

