Tojássaláta bazsalikommal és paprikás harcsával

Tojássaláta bazsalikommal és paprikás harcsával

A nagy meleg miatt csak egy könnyű ebédre vágytunk. Gyorsan mindent frissen! Paprikás harcsa, snidlinges-bazsalikomos majonézes tojássalátán, pár szem vajas burgonyával. Szendvicsbe sem utolsó! (No persze burgonya nélkül.)

 

 

Hozzávalók 4 főre:

• 1 fél szarvasi afrikai harcsa filé

• 4 főtt tojás

• 8 kisebb szem főznivaló burgonya

• 4 adag tartármártás

• Bazsalikom

• Snidling

• Petrezselyemzöld

• Paprika

• Liszt

• Vaj Tojássaláta bazsalikommal és paprikás harcsával

 

A harcsát felszeleteljük és paprikás lisztbe forgatva kisütjük vajban. Főtt tojást felszeleteljük és a kész tartármártásba tesszük, apróra vágott friss bazsalikommal és snidlinggel fűszerezzük. Alaposan lehűtjük. Tálaláskor a megsült harcsaszeleteket a tojássalátára rendezzük, és pár szem vajas, petrezselymes burgonyát teszünk mellé.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek