Természet az otthonunkban

Természet az otthonunkban

Vajon mi szükséges ahhoz, hogy a több fronton helytálló nők kiegyensúlyozottak legyenek? Erről is kérdeztük Polgári Erikát, a NaturComfort Kft. tulajdonosát, aki szerint egy biztos: énidő mindenképpen kell hozzá.

2022.09.13

Sokat hallunk az utóbbi időben az énidőről. Ön mit ért a fogalom alatt?

Amikor mind a test, mind a lélek megkapja azt a regenerációt, ami szükséges ahhoz, hogy az élet mókuskerekei olajozottan működjenek. Ezt az időt tiszteletben kell tartani. Az énidőbe többféle kikapcsolódási módszert vehetünk bele, ilyen például a kozmetikus, a fodrász, egy kellemes masszázs, egy jó könyv, zene. Én ide sorolom a gyógynövények erejét is. Szerencsére a „fűben-fában orvosság” és a „vissza a természethez” kifejezések nagyon sok lehetőséget kínálnak.

Természet az otthonunkban

Mondana példákat?

Egy jó kirándulás a természet lágy ölén kikapcsolja az elmét, kitisztítja a tüdőt, megmozgatja az ízületeket, és a friss levegő jótékony hatással van a bőrre is. Továbbá felhasználhatjuk a természet erejét, a gyógynövényeket is. A NaturComfort termékek megalkotásával az volt a célunk, hogy a kívül-belül igényes, különleges, prémiumkategóriás gyógynövényes készítményekből összeállítható legyen egy kozmetikai kistáska vagy a házi patika. A termékek kimagasló mértékben tartalmaznak gyógynövényes hatóanyagokat, amelyek elsősorban magyar alapanyagokból, magyar szakemberek javaslatai alapján készülnek hazai kozmetikai gyártónál. A gyógyhatású készítmények – mellékhatások nélkül – az emberi szervezettel összhangban fejtik ki áldásos hatásukat.

Egyre többen keresnek megoldást különböző problémáikra gyógynövényes termékek segítségével. A NaturComfort mivel próbál kitűnni a széles kínálatból?

Telemarketinges vállalkozásként cégünk számára nagyon fontos, hogy a vásárló ne csak egy terméket kapjon, hanem törődést, odafigyelést, segítő kapcsolatot is. Figyelünk vásárlóink vágyaira: a nagypapáéra, aki új erőre szeretni kapni, hogy az unokája bármikor az ölébe ugorhasson, a fitt nagymamáéra, aki sürög-forog a konyhában, az újból nekiinduló sportolóéra, akinek izmai a megterhelés ellenére is állják a próbát, vagy a munkavállaló emberekére, hog bírják a mindennapi terhelést.

Milyen egyedi készítmények szerepelnek a termékpalettájukon?

Ilyen például jubileumi termékünk, a piacon egyedülálló, nívós Magyar Családi Balzsam esszencia, mely kimagasló hatóanyag-tartalommal rendelkező izomápoló krém, és 2021-ben Érték és Minőség Nagydíjat is nyert. A másik ilyen különlegesség, a több mint 500 éve szerzetesek által megalkotott, 75 féle gyógynövényt tartalmazó Svájci Gyógynövényes elixír, amit számos probléma kezelésére alkalmazhatunk. Saját és a munkatársaim tapasztalata alapján is tudom, ha egy nő lépést akar tartani a mai rohanó világgal, akkor bizony néha meg kell állnia. A döntés az ő kezében van: felad vagy lead ezt-azt a feladataiból, hogy utolérje magát vagy felveszi a harcot, és magához veszi irányítást akár a gyógynövények erejével.

Természet az otthonunkban

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek