Tápai Szabina újra várandós

Tápai Szabina újra várandós

Ahogyan arról már volt szó, Beni kistestvére nem „becsúszott baba”, hanem tudatosan tervezték őt szülei. Kucsera Gábor is, és Tápai Szabina is tett azért, hogy a pici mielőbb megfoganhasson, és hogy a várandósság is nyugodt, és kiegyensúlyozott lehessen.

 

„ Az, hogy tudatosan készültem, készültünk a babára nem csak azt jelenti, hogy lelkileg és fejben ráhangolódtunk. Megkerestük Ratkó Tündét is, hogy segítsen nekünk abban, hogy mindent megtehessünk a vágyott babáért” – mondja Tápai Szabina.

„Tünde jó választásnak bizonyult, mert nem csak Szabinának adott tanácsokat, és hívta fel a figyelmét a felkészülés fontosságára, hanem nekem is. Hiszen egy baba létrehozása nem csak az édesanyán múlik, a férfiak felkészültsége, egészsége, és vitaminellátottsága is ugyan olyan fontos. Nem is csalódtunk, hiszen mindketten szedtük a Trimeszter várandósvitamint, illetve a Trimeszter férfivitamint, és két hónap alatt eljutottunk oda, hogy úszunk a boldogságban, hiszen Szabina babát vár!”

Egy korábbi nyilatkozat alapján a babát mindketten tervezték, és nagyon várták, ám a nemében nem feltétlenül értettek egyet. Ugyan még korai lenne bármit is mondani a kicsi neméről, de a kislányra vágyó Szabina reménykedhet. Benivel egyáltalán nem volt rosszul a várandóssága elején, és a népi hagyomány szerint, ha rosszullét jelentkezik, akkor kislányt hord a szíve alatt.

Tápai Szabina újra várandós

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek