Szexeljetek úgy, mintha először tennétek!

Szexeljetek úgy, mintha először tennétek!

Évtizedet óta együtt vagytok? A szex már rutin? Forgatókönyvet lehetne írni az estéitekről? Ne hagyjátok, hogy kapcsolatotok unalomba fulladjon! Adunk pár tippet amnetéshez.

Szervezzetek szexrandit!

A kezdetekben mindenki több energiát fektetett az udvarlásba. Tégy újra így! Nem ciki megtervezni az estét, aminek mindenki tudja, hogy a fége szexbe fullad. Tervezzétek meg  aprogramot, foglaljatok asztalt egy elegáns étterembe, előtte menjetek el moziba, csinosítsátok ki magatokat, mintha ez lenne az első randitok. Varázslatos lesz a szex utána!

Szexeljetek úgy, mintha először tennétek!

Legyetek spontának!

Bármi, ami új hatására a tested ismét elkezdi termelni azokat a hormonokat, amik egy kapcsolat elején árasztották el a testedet. Küldj neki virágot csak úgy, várd otthon egy szál ballon kabátban, fedezz fel a lakásban új helyeket, ahol szexelhettek.

Tanuld újra a vágyait!

Amikor valakik már évtizedek óta szeretkeznek egymással, azt hiszik, mindent tudnak a másik vágyairól. Pedig az emeberek folyamatosan változnak, úgyhogy megéri új dolgokkal próbálkozni, és kideríteni épp most mire vágyik a partner. Talán olyasmire, amiről még ő sem tudott!

Játsszadozzatok!

Már a nap elejétől kezd felépíteni az esti fergeteges szexet. Flörtöljetek, küldjetek egymásnak szexi, mocskos üzeneteket. A játék dopamint termel, ami szexuálisan felizgat.

MÉG TÖB SZEX! KATT IDE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek