Szex előtt soha! 7 tiltólistás étel

Szex előtt soha! 7 tiltólistás étel

A testi hogylétünk a legromantikusabb pillanatokat is tönkre teheti. Egyes ételek olyan folyamatokat indíthatnak el a szervezetünkben, amik tönkre tehetnek egy tökéletesnek ígérkező éjszakát. De ha a következő ételeket kerüljük, akkor a kellemetlenségeket is kiküszöbölhetjük.

Bab

A bab nem csak a „gáz” faktor miatt kellemetlen - bár felpuffadva elég kényelmetlen szeretkezni, és halál ciki, ha kicsusszan a kis büdös – hanem azért is, mert a babnak vannak emészthetetlen részei, amik még a vécére is kizavarhatnak aktus közben.

Mesterséges édesítők

Habár nulla kalóriásak, a mesterséges édesítőszereknek vannak nehezen emészthető összetevőik, például a szorbitol. Ezek pedig puffadást okoznak.

Brokkoli

Tipikusan puffasztó zöldségek a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó. Ahhoz, hogy a szervezetünk fel tudja őket dolgozni, metán-felszabadító baktériumokra van szüksége. És a legkevésbé sem szeretnénk metánt eregetni egy légyott közben...

Szex előtt soha! 7 tiltólistás étel

Vörös hús

Egy steak vacsora jó randilehetőségnek tűnhet, de egy ilyen szép szelet, zsíros vörös hús megemésztéséhez nagy energiákat kell összpontosítani egy helyre a szervezetednek. Így előfordulhat, hogy elképesztően álmos leszel az elfogyasztása után, és nem állsz készen a szexre.

Sajt

Az emberek 75 százaléka laktóz-intoleráns. Ez azt jelenti, hogy gondjuk van a tejtermékek megemésztésével. Úgyhogy ha nem szeretnél felpuffadni, akkor kerüld el a sajtokat.

Alkohol

Egy kis alkohol segíti a feloldódást, de túl sok alkohol idővel elálmosít. Ha mégsem alszol be az aktus előtt, akkor meg képtelen leszel elérni a csúcsra. Ha sört iszol, akkor még egy gonddal meg kell bírkóznod: a gázokkal.

Rágógumi

Igaz, nem nevezhető ételnek, de el kell mondanunk, hogy bár a rágó friss leheletet biztosít egy izgató csókcsatához, a rágás közben lenyelt levegő egyszer csak ki fog jönni... hátul. És akkor már mindegy lesz mennyire friss a leheleted.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek