Szex: Adj hangot az élvezetnek!

Szex: Adj hangot az élvezetnek!

A legjobb, ha természetesen törnek elő belőled ezek a hangok, de sokunk nem mer vagy egyszerűen nem szokott szex közben nyögni, sikítani vagy épp kiabálni. Íme 5 szexi hang, amivel szavak nélkül is jól kommunikálhatsz az ágyban.

Dorombolás

Már az aktus legelején, amikor a srác próbál téged tűzbe hozni – és jól csinálja – legyen visszajelzésed. Egy kis dorombolás szerű mély hang például tökéletes jele az elégedettségnek.

Suttogás

Ez ugyan beszédnek minősül, de néha szükség van rá, hiszen a férfiak nem gondolatolvasók. Ne félj a tudatára hozni, hogy mire vágysz, és ennek tökéletes és izgató formája a suttogás.

Szex: Adj hangot az élvezetnek!

Szexi sóhaj

A partnered épp rátalált a tökéletes pontra, de aztán tovább kalandozott. Van ilyen, de nincs gond. Fogd meg a kezét, tett oda, ahol előbb olyan jó volt, és egy kéjes sóhajjal jelezd, hogy ez a nyerő számodra.

Boldog nyögések

Mikor közel az orgazmus, jelezd ezt úgy partnerednek, hogy minden egyes mozdulatnál nyögsz egyet. Ez azért nagyszerű dolog, mert így tudni fogja, hogy te már majdnem ott vagy, így ő is elengedheti magát, és így egyszerre érhettek a csúcsra. Ami csodás érzés!

Orgazmushang

És persze ne csak a közeledtét, de magát az orgazmust is jelezd egyértelműen, mert ha nem teszed, akkor szegény partnered nem tudja, hogy most mi van: volt orgazmusod vagy sem? Itt bármi hang megteszi, ami természetesen jön belőled, legyen az egy kiáltás, nyögés vagy sóhaj.

SZERETNÉL TÖBBET OLVASNI A TÉMÁBAN? KATTINTS IDE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek