Szex a tusolóban – Így könnyen megy majd

Szex a tusolóban – Így könnyen megy majd

Legyünk őszinték: a szex a tusolóban nagyon jó ötletnek tűnik (és jól néz ki a filmekban), ám a valóságban kissé nehézkes a dolog. Azonban van itt néhány pozíció, ami megkönnyíti majd a dolgotokat a tus alatt.

Kezeket a falra!

Pont úgy, mint ahogy a rendőrök kérnének: a nő álljon a falhoz, kezeit tegye a falra, lábait kis terpeszbe. A férfi hátulról hatol be. Figyeljetek rá, hogy a vízsugár ne egyenesen a pasi arcába menjen, inkább irányítsátok lentebbi területekre.

Szex a tusolóban – Így könnyen megy majd

Borotválkozós

Ez a nők tipikus lábborotválós pozíciója a fürdőben. Tedd fel a fél lábadat a kád peremére, és már kész is a szexpóz. Csak legyen valamibe kapaszkodnod, hogy nehogy eless!

A szék

Ez mindig működik, és biztosan nem ütöd meg a fenekedet a csúszós padló miatt. A férfi üljön bele a kádba annyira kinyújtott lábbal, amenniyre csak lehet, a nő pedig lovagolja meg. A hátadra érkező vízsugár extra jó érzést fog nyújtani.

Balerina

A nő dőljön háttal a falnak emelje fel az egyik lábát, és fonja a férfi dereka köré. A férfinek valószínűleg az lesz kényelmes, ha a kezeivel a falnak támaszkodik.

MÉG TÖBB SZEX!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek