Szeretem, de nincs kedvem vele szexelni

Szeretem, de nincs kedvem vele szexelni

Két olvasónk is hasonló problémával fordult dr. Kohári György pszicho- és szexuálterapeutához: imádják a párjukat, de nem kívánják a szexet.

1. "Tisztelt doktor úr!

Fiatal nő vagyok. A párommal egy éve vagyunk együtt. Nem élünk közös háztartásban. A szeretkezés a kapcsolatunk első egy évében tökéetes volt. Nagyon jó pasinak tartom. Imàdjuk egymást. A problémàt észleltük, és nyiltan, öszintén megbeszéltük. Mind a ketten mentenénk a menthetőt. Nekem alapjában véve nem fontos a szex. Ezt a problémámat már az előző kapcsolatomban is felfedeztem. A mostani páromat vonzónak tartom, de ha arra kerülne a sor, valamiért nem akarom, pedig sosem tett olyat, ami miatt ezt kellene éreznem. Nem tudom mit kellene tennem. Néha màr lelkiismeretfurdalásom van emiatt. Ő a mindenem ahogy én is neki, és ezt a jo kapcsolatot csak ez árnyékolja be. Nem tudom, mi lehet a bajom, de változtatni akarok ezen."

 

Kedves Kérdező!

A szexualitás iránti igény jelentősen eltérhet emberek között, de még egy adott ember esetében is változhat időről-időre (betegségek, lelki problémák...). A nehézséget mintha az okozná, hogy Önök nincsenek összehangolódva a szex szempontjából. Ennek sok oka lehet. Kérem hívjon fel telefonon, úgy kicsit részletesebben át tudjuk beszélni a helyzetet és a megoldási lehetőségeket.
Üdvözlettel:

dr. Kohári György
30/2484206

Szeretem, de nincs kedvem vele szexelni

2. "Kedves doktor úr!

Az a gondom, hogy nagyon ritkán kívonom a szexet. íha kívanom, akkor nagyon jókat szeretkezünk a párommal, de általában csak várom, hogy érjen már véget. Szeretem a páromat, es közös jövőt tervezünk, csak nem tudom, ez a kettő, hogyan fog összeférni. Ön mit ajánl?

Köszönöm.
Annika"


Kedves Annika!

A szexualitás különböző fontosságú az emberek életében. Ezért nagyon fontos, hogy az esetleges különbségeket a szexuális igényben kezelni tudják. A szexualitással kapcsolatban nagyon fontos a megfelelően rászánt, minőségi idő, a nyugodt körülmények. Sok ételnek, italnak, ízeknek és illatoknak van vágykeltő, vágyfokozó hatása. Vásároljon néhány a szex témájával foglalkozó könyvet olvassák el, és írjon néhány hónap múlva a tapasztaltakról.

Üdvözlettel:
dr. Kohári György


Kérdezzen ön is szakértőinktől!

Kapcsolódó írások
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek