Szavazzon Kedvenc Patikájára!

Szavazzon Kedvenc Patikájára!

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara - a Roche Magyarország Kft. támogatásával - célkitűzéseiknek megfelelően immár 12. alkalommal pályázati felhívást tettek közzé a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére.

2022.08.10

 

A pályázat célja

A kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése. A „Kedvenc Patikám” pályázat keretében a betegek véleményt tudnak formálni a patika munkájáról szavazatukkal, mellyel nem kizárólag egy gyógyszerészt hanem az egész patika munkáját minősítik.

A kampány feltételei

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni elektronikus formában, a kedvencpatikam.hu/szavazas oldalon, illetve papír alapú szavazólap kitöltésével, és beküldésével lehet.

A papír alapú szavazólapokat postai úton, a Nero Solution Kft 1506 Budapest, Pf 86/1 címre várjuk.

A kampány 2022. szeptember 30-ig tart.

Szavazzon Kedvenc Patikájára!

A kampány tartalma

Általános adatok:
- a szavazatok leadása teljesen anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük
- új patika adatbázisban történő rögzítésére lehetőség van a www.kedvencpatikam.hu oldalon keresztül
- a szavazatokat a médiában, illetve a patatikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők

A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében.

A kampány időtartama, a szavazatok leadási ideje 2022. szeptember 30-ig lehetséges.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek