Súlyosat hibázott a neves magyar sebész!

Súlyosat hibázott a neves magyar sebész!

Nagyot hibázott az ország egyik legismertebb plasztikai sebésze: a mellkorrekciós műtétet követően bennefelejtett egy törlőkendőt a páciensben. Kínok kínját élte át Zsuzsa, aki a Borsnak nyilatkozott.

A súlyos hibának köszönhetően Zsuzsa teste teljesen eltorzult és műtétek sokasága vár még rá.

Először még boldog volt, mert az orvos azt ígérte neki, hogy akcióban 1 millió 100 ezer forintért egyszerre operálja meg a hasát és a mellét.

Súlyosat hibázott a neves magyar sebész!

A műtét után először Zsuzsa arra lett figyelmes, hogy a megbeszéltnél jóval nagyobb implantátumot kapott. Az orvos azt mondta: majd megszokja, ezek úgyis jobban illenek a testalkatához.

Zsuzsának napokig fájt a jobb melle, ami idő közben hatalmasra duzzadt. Visszament az orvoshoz, ahol megnyugtatták, hogy ez teljesen normális.

Később kiderült, hogy az emlőben 10-szer 10 centis törlőkendőt felejtett az orvos, amire idő közben ránőtt egy zsírszövet, míg a köldököt nem középre, hanem két centivel jobbra helyezte.

"Ma már nincsenek panaszaim, de még legalább két műtét vár rám. Még egyszer meg kell műteni a mellemet, ami a gyulladástól megereszkedett, illetve a hasplasztikát is meg kell ismételni. Két centivel arrébb varrta a köldökömet a nagy hírű sebész, plusz a sebem úgy forrt össze mint egy összeráncolt ruha, amibe egy ponton rendszeresen még a kezem is bele­akad. Ugyanott tartok, mint a műtét előtt, nem tudok a tükörbe nézni. Megdöbbentem, amikor az orvos azt írta levélben az ügyvédemnek, hogy a műtéttel együtt járó kockázat szerinte az, hogy a törlőkendőt a mellemben felejtette." - mondta teljes elkeseredettségében Zsuzsa.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek