Hirdetés
Sétáljunk együtt szombaton

Sétáljunk együtt szombaton

10 ezer főt várnak június 6-án, szombaton Budapestre, a Széchenyi István térre az AVON mellrákellenes családi rendezvényére. Az egész napos eseményre, az 50%-os kedvezményes vonatjegynek köszönhetően várhatóan több ezren érkeznek majd vonattal a fővárosba, és szintén több ezer lelkes AVON tanácsadó részvételére számítanak. A figyelemfelhívó tömeg délután fél kettőkor dobosok és ismert emberek vezetésével borítja rózsaszínbe a Lánchidat, majd a budai és a pesti oldalt is.

Az egész napos rendezvényen bemutatkoznak a mellrákellenes harcban résztvevő szervezetek, alapítványok, egyesületek és önszerveződő csoportok; a nagyszínpad kerekasztal-beszélgetései során pedig neves szakértők, orvosok, alapítványi munkatársak osztják meg tapasztalataikat a betegség kapcsán.

A nap fénypontja a 13:30-kor induló mellrákellenes séta lesz, amelynek során a több ezer résztvevő hangos dobszó kíséretében, számos ismert ember vezetésével sétál végig a Lánchídon, a budai oldalon a Döbröntei térig, majd az Erzsébet hídon és a pesti rakparton keresztül vissza a Széchenyi István térre. A rózsaszín menet résztvevői a 3,7 km-es táv megtétele után az összefogás jelképeként rózsaszín léggömböket engednek fel.

Sétáljunk együtt szombaton

A szervezők egész napos kikapcsolódásra invitálják az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt. A Női Akadémia sátrában neves előadók osztják meg gondolataikat a női lét kihívásairól. A délelőtt folyamán az Angyalműhely két angyala, Ördög Nóri és Törköly Erika beszélgetnek meghívott vendégeikkel, délután pedig szó lesz az otthoni munkavállalásról, a női szerepek sokaságáról és az egyensúly megteremtéséről, valamint a mindennapi stresszkezelésről. Az Életmód sátor programjain a résztvevők hasznos tippeket kaphatnak a sminkeléshez, arcápoláshoz, helyes étkezéshez, stílusos öltözködéshez, de még a családi fotók elkészítéséhez is. Az Asztrológia sátorban grafológus és jós fogadja a vendégeket, az Szépségsátorban pedig egész nap sminkeléssel és körömlakkozással várják a hölgyeket.

A legkisebbek az Alma együttes és a Salátabár produkciója mellett kipróbálhatják az óriás társasjátékot, a távirányítós kisautópályát, az ugrálóvárat vagy éppen az aszfaltrajzolást, az erősebb nem képviselői pedig erőpróbán vehetnek részt, valamint dartsban és csocsóban mérhetik össze ügyességüket.

Az egész napos programot könnyűzenei koncertek zárják: Tóth Vera, Vastag Csaba és a Back II Black fellépése koronázza meg a nap élményeit.

A rendezvény minden programja ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, mely gyorsan és egyszerűen elvégezhető a www.avonanokert.hu oldalon, ahol a részletes program is megtalálható.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek
Pirula Trend