Rántott húsos saláta - Egészségséf

Rántott húsos saláta - Egészségséf

Ez a cikk több mint 200 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztos mindenki járt már úgy, hogy a vasárnapi ebédből megmaradt pár szelet rántott hús. Ilyenkor ezt tegyük félre és másnap felhasználhatjuk egy kiadós, laktató salátához.

Elkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók:

  • 1 szelet rántott hús csíkokra vágva
  • bármilyen saláta csíkokra vágva
  • pár szem koktélparadicsom
  • 1 szál újhagyma
  • pár szem mini mozzarella
  • bármilyen salátaöntet

A csíkokra vágott salátára rátesszük a cikkekbe vagy szeletre vágott paradicsomot, a felszeletelt újhagymát, a felezett mini mozzarellát és még olyan zöldséget, amit szeretnénk. Öntünk rá egy kevés salátaöntetet, és jól összekeverjük. Tálaláskor rátesszük a csíkokra vágott húst.

Rántott húsos saláta - Egészségséf

Tipp! Bármilyen saláta és friss zöldség felhasználható. Én legjobban a jégsalátát és a rukkolát szeretem.

Jó tudni! Nagyon jó saláta önteteket lehet kapni, light változatban is. De akár magunk is elkészíthetjük az öntetet.

Még több recept Egészségséfünktől

Tápérték (100 g)

 

Rántott hús

Jégsaláta

Light mozzarella

Paradicsom

Ezersziget

salátaöntet

Energia

215 kcal

10 kcal

183 kcal

18 kcal

282 kcal

Fehérje

15,7 g

0,6 g

20 g

0,8 g

0,7 g

Zsír

9,8 g

0,1 g

11 g

0,2 g

25 g

Szénhidrát

14,7 g

2,1 g

1,0 g

3,8 g

13,3 g

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek