Orgazmus nőknek 5 perc alatt? Így csináld!

Orgazmus nőknek 5 perc alatt? Így csináld!

A női orgazmus titkát sokan kutatták és próbálták megfejteni. Most megtudhatod, valójában mire és mennyi időre van szükséged az eléréséhez.

Meddig tartson az előjáték?

Szakemberek szerint ahhoz, hogy a szexuális együttlét valóban egymás kényeztetéséről és az odaadásról szóljon, az előjátéknak megközelítőleg 21 percig kell tartani. Ehhez persze az sem árt, ha már jól összeszokott párost alkottok. Különösen azoknak fontos ennyi időt szentelni a "bemelegítésre", akik alapvetően is nehezebben jutnak el a csúcsra. Ha a partnered ugyanakkor jobban szeretne azonnal a dolgok közepébe vágni, mondd el neki, hogy mindkettőtök számára örömtelibb lesz az élmény, ha kellő időt szántok a babusgatásra is. Ha még ez sem győzné meg, emlékeztesd, hogy egyetlen foci csapat játékosa sem lép a pályára alapos bemelegítés nélkül!

Ha te magad szeretnél gyorsítani az előjátékon, könnyedén megteheted, ha már órákkal az esti együttlét előtt ráhangolod magad a párodra. Arra neked kell rájönnöd, hogy fantáziádat és vágyaidat milyen módszerrel tudod a leginkább beindítani…

Mennyi idő kell, hogy a csúcsra juss?

Ha az előjáték kellően felizgatott, akkor attól függően, hogy párod milyen módszerekkel is juttat el a csúcsig, nagyjából 5-30 percre lehet szükséged. Ez természetesen szintén összetett kérdés, és több mindentől függ. Például jelentősen meghatározza, hogy milyen hangulatban vagy, hogy milyen ingerek érnek, hogy milyen "edzettségi szinten" állsz és nem utolsó sorban az, hogy mennyire kívánod a partneredet.

Orgazmus nőknek 5 perc alatt? Így csináld!

Az, hogy nem éled át a gyönyört minden alkalommal, nem azt jelenti, hogy már igazából izgalomba sem tud hozni a párod, hanem sokkal inkább azt mutatja, hogy vagy nem szenteltetek kellő időt a kényeztetésre, vagy a kedvesed esetleg nem jó irányból közelített feléd. Jó, ha tudod, akár naponta is változhat, hogy mennyi időre van szükség az orgazmushoz, így érdemes gyakran próbálkozni! És természetesen az sem árt, ha óvatosan párod tudtára adod, hogy mit és hogyan is szeretnél tőle.

Forrás: elixironline.hu

Kapcsolódó írások