Női Tükör

Előző Következő

Áprilisban a nőké a főszerep Budapest új kedvenc „nappalijában”, a Mammut I. Bevásárlóközpont 3. emeletén található Kollab by Mammut közösségi ...

 • 2012.03.28 Március - endometriózis hónapja

  Az endometriózis egyike a legrejtélyesebb betegségnek, és még megbecsülni se tudjuk, hogy Magyarországon hány nő szenved tőle. A betegség tünetei közé tartozik, hogy komoly fájdalommal jár a menstruációt megelőző, illetve a menstruáció alatti néhány nap, ami jóval erősebb, mint a "szokásos" menstruációs görcs.

 • 2012.03.23 Később kezdődik, de erős lesz az idei pollenszezon

  A kései téli fagy miatt később kezdődött az idén az allergén fák pollenszórása, de a mostani meleg idő alapján erős pollenszezonra készülhetünk - mondta Apatini Dóra, az Országos Környezet-egészségügyi Intézet (OKI) biológusa csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

 • 2012.03.19 8 ok szexvideó-készítés ellen

  Kísértő lehet, hogy felszínre juttasd a benned bujkáló exhibicionistát, de van pár okunk rá, hogy miért ne tedd!

 • 2012.03.13 Kevesen táplálkoznak tudatosan

  A magyar lakosságnak csak kis aránya figyel a kiegyensúlyozott táplálkozásra, választja meg gondosan étrendjét. A bioélelmiszerekkel kapcsolatos leggyakrabban említett elvárás: a vegyszermentesség, a természetesség és az egészségre gyakorolt pozitív hatás - derült ki a GfK Hungária Piackutató Intézet nemrégiben készített felméréséből, mely a 15 évesnél idősebb lakosság bioélelmiszerekkel kapcsolatos vélekedéseit, valamint vásárlási szokásait vizsgálta.

 • 2012.03.13 Tavaszi vitaminkosár

  Végre visszavonhatatlanul itt a tavasz. Pattanásig feszülnek a fákon a rügyek, kibontották szirmaikat az első tavaszi virágok és a magasból már halljuk a madárdalt: "nyitni kék, nyitni kék". A napsütés a szabadba csábít, de feltűnik, hogy sápadtabbak vagyunk, és az sem ritka, hogy fáradtak, olykor türelmetlenek is.

 • 2012.03.12 Az otthonszülés kockázataira figyelmeztetett a Cseh Orvosi Kamara

  Az otthoni szülés kockázataira hívta fel a figyelmet pénteken a Cseh Orvosi Kamara (CLK). A szakmai szervezet tudományos tanácsa szerint az előre elhatározott otthonszülés ellentmond az orvostudomány legújabb ismereteinek.

 • 2012.03.12 Európában többen betegedtek meg, mint az előző héten

  Európában továbbra is nő az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, de három országban már tetőzött a járvány - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a Facebook-oldalán.

 • 2012.03.10 Tavaszi zöldségek, gyümölcsök a szépség szolgálatában

  A zöldségeknek, gyümölcsöknek nemcsak az egészséges táplálkozásban van jelentős szerepük, de a szépségápolásban is. Az üzletekben készen kapható kozmetikai termékek arcpakolások, maszkok jelentős része is tartalmaz valamilyen gyümölcskivonatot.

 • 2012.03.09 Ősi ösztön vagy szerzett rutin?

  A születés utáni első pillanatok csodája, mikor az anya magához öleli a babát, mellére teszi, és megszoptatja. Vannak azonban olyan esetek, mikor a várva várt pillanat késik, esetleg el is marad. Miért? A kérdésre W. Ungváry Renáta, a Szoptatásért Magyar Egyesület elnöke tudja a hiteles és szakszerű választ.

 • 2012.03.07 Megmondják a csillagok?

  Az emberek természetes vágya, hogy tudni szeretnék, mi vár rájuk a jövőben, hogy életüket tervezni tudják. Sokan a horoszkópokhoz fordulnak, hogy információkat nyerjenek a jövőjükre vonatkozóan. Vannak, akik hisznek az égitestek üzenetében, míg mások tudománytalannak tartják.