Női Tükör

Előző Következő

Ez a leves nekem úgymond kettő az egyben. Egyes receptekkel ellentétben, én úgy kezdem el, mintha kelkáposzta főzeléket készítenék. Az eredmény ...

 • 2013.07.02 Zumbázz, és boldog leszel!

  Úgy tizenöt évvel ezelőtt egy kolumbiai aerobik- és latintánc-oktató, Beto Perez egy edzés előtt rájött, hogy elfelejtette elhozni a szokásos zenéit. Mit volt mit tenni, elővette a táskájából a saját kedvenc latinzene-cédéit, és ezekre rögtönzött egy speciális edzést. A vendégek kitörő lelkesedéssel fogadták az új irányzatot. Így született meg a zumba.

 • 2013.07.02 Soha nem késő átélni: Anya vagyok!

  Negyven éves kor felett már nem olyan egyszerű teherbe esni, ilyenkor általában már több problémával is szembesülünk. Mire elérkezik ez az életkor, addigra a meddő párok már nagyon sok helyen jártak, amely lelkileg és anyagilag is egyaránt megterhelő számukra. Tény, hogy 45 év felett rendkívül nehéz terhességet létrehozni, de nem lehetetlen! Az 5% is esély, ha a páciens úgy érzi, hogy ő igenis bele szeretne tartozni ebbe az 5%-ba, akkor meg kell neki adni az esélyt. De a legfontosabb, hogy ez az ő döntése legyen.

 • 2013.07.02 Petefészekrákban hunyt el Pierce Brosnan lánya

  Negyvenegy éves korában elhunyt Pierce Brosnan lánya, Charlotte Brosnan, aki három évig küzdött a petefészekrákkal.

 • 2013.07.01 Intim terület - Káros neki az ülőmunka

  Az ülőmunka jelentős rizikótényező, ami sok női és férfi intim probléma kialakulásáért felelős. Ismerd meg ezt a folyamatot és a probléma megoldását, Gottlieb Ildi intimtorna oktató segítségével.

 • 2013.07.01 13+1 tipp a narancsbőr eltüntetésére

  Tévedés, hogy a narancsbőr csak a kerekdedebb nőket érinti: alkattól függetlenül bárkinél előfordulhat. Sajnos elég makacs bőrelváltozás, amitől nehéz megszabadulni. Jó hír viszont, hogy kitartó munkával, életmódváltással van esélyünk rá. Összegyűjtöttük a legjobb eszközöket, amelyek segítségével felvehetjük a harcot a narancsbőr ellen.

 • 2013.07.01 Hasmars!

  Napjainkban a hasmenés a légúti infekciókat követően világszerte – s így hazánkban is – a második leggyakoribb betegség. E kellemetlen kórkép többnyire a nyári meleg időszakban jelentkezik. A hasmenés számos betegség kísérő tünete lehet, a panaszos betegek ellátása pedig szinte napi rutin.

 • 2013.06.30 5 tipp, hogy szerelmessé tedd a férfit

  Minden férfi kicsit más, de ha azt szeretnénk, hogy egy pasi igazán belénk szeressen, az alap tennivalók ugyanazok.

 • 2013.06.30 3 mód, ahogy ne szakíts

  A szakítás - különösen az elhagyott félnek - nem örömteli dolog, azt azonban mindvégig illik szem előtt tartani, hogy ne gázoljunk túlságosan a másik lelkébe

 • 2013.06.30 Evészavarok

  A különböző táplálkozási zavarokkal küzdő nők súlyos belső konfliktusokkal élnek együtt. Arra törekszenek, hogy tökéletes anyák legyenek, azonban nagyon szégyellik magukat, hogy tökéletlenek és rettegnek attól, hogy gyermekeik örökölhetik táplálkozási zavaraikat.

 • 2013.06.30 Fogyókúra akupunktúrával

  Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, több mint négyezer éves tudomány. Lényege, hogy a test meghatározott pontjain alkalmazott tűszúrással betegségeket lehet gyógyítani, fájdalmat csillapítani, erősíteni lehet a szervezet öngyógyító folyamatait, fokozni az immunrendszer működését. És fogyni is lehet... Hogy miképpen, arról dr. Karácsonyi Gyöngyvér aneszteziológussal, akupunktúrás orvossal beszélgettünk.