Női Tükör

Előző Következő

Gyakran már azt sem könnyű megtippelni, hogy egy nő hány éves, vagy épp melyik életszakaszában van. Fiatalos, utazgató nagymamák, fiatal felnőttnek ...

 • 2013.06.30 Fogyókúra akupunktúrával

  Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, több mint négyezer éves tudomány. Lényege, hogy a test meghatározott pontjain alkalmazott tűszúrással betegségeket lehet gyógyítani, fájdalmat csillapítani, erősíteni lehet a szervezet öngyógyító folyamatait, fokozni az immunrendszer működését. És fogyni is lehet... Hogy miképpen, arról dr. Karácsonyi Gyöngyvér aneszteziológussal, akupunktúrás orvossal beszélgettünk.

 • 2013.06.29 A "light" is hizlal?

  A szakértők szerint a fogyni vágyóknak nem segít az alacsony zsírtartalmú étrend!

 • 2013.06.28 5 jel, hogy foglalt a pasid

  A foglalt pasik, annak ellenére is, hogy a lebukásveszély igen nagy lehet, szívesen próbálkoznak azzal, hogy egyszerre több barátnőjük is legyen

 • 2013.06.28 Csoki - enni vagy nem enni?

  Biztosan többen emlékeznek még Johnny Depp és Juliette Binoche Csokoládé című romantikus filmjére, mely egészen új dimenzióba helyezte magát a csokoládét. A mozi után valószínűleg azok is csatlakoztak a csokikedvelők népes táborához, akik korábban nem hódoltak eme élvezetnek. A csokoládé a világ legnépszerűbb édessége, de az összes élelmiszer toplistáját tekintve is az elsők között végezne. Talán ez az oka annak is, hogy egyre több egészséggel kapcsolatos hír jelenik meg a csokifogyasztás hátrányairól.

 • 2013.06.28 Hétfőn zárva lesznek a rendelők és a patikák

  Zárva lesz a gyógyszertárak többsége, a háziorvosi rendelők és szakrendelők is a jövő hétfőn, az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napján, a Semmelweis-napon. A kórházakban és az Országos Mentőszolgálatnál munkaszüneti napnak megfelelően dolgoznak - közölte az egészségügyi államtitkárság pénteken az MTI-vel.

 • 2013.06.27 6 leggyakoribb válóok

  Napjainkban egyre nehezebben kivitelezhető a holtomiglan-holtodiglan, a házasságok ugyanis nagy százalékban végződnek válással. Meglepő tény, hogy nem a hűtlenség vezeti a listát!

 • 2013.06.27 Napozzunk a melanoma ellen?

  Tíz bőrgyógyászból valószínűleg tíz azt ajánlaná, el se olvassa ezt a cikket. De ha már belekezdett, miért is ne tenné, talán most szabadul meg egy évtizedek óta sulykolt veszélyes tévhittől.

 • 2013.06.27 Gyógyszerrel akarják megelőzni a mellrákot

  Európában elsőként Nagy-Britanniában tesznek kísérletet arra, hogy egészséges nők gyógyszerszedéssel megelőzzék a mellrákot.

 • 2013.06.26 Parlagfű offenzíva

  Javában tart a pollenszezon, a csalánfélék virágporának koncentrációja ugyan lassan csökken, de ezzel párhuzamosan erősödik a leggyakoribb és legtöbb panaszt okozó allergén növény, a parlagfű pollenszórása. A legtöbben már felkeresték szakorvosukat és a szükséges gyógykezelések megkezdésével, felkészülten várják az előttük álló időszakot. ollenallergiások számára különösen fontos, hogy ismerjék, mely időszakban virágzik az a növény, amely az allergiás tüneteket okozza.

 • 2013.06.26 Egészséges babát szült 19 vetélés után!

  A házaspár másfél évtized hiábavaló próbálkozás után sem adta fel.