Női Tükör

Előző Következő

Jótékonysági evezéssel gyűjt adományt a rászoruló szervátültetett családok megsegítésére a Duna420 SUP-csapata: július 12–16. között ...

 • 2013.08.02 Visszerek, vissza! 6 tipp a megelőzésre

  A visszérgyulladás nagyon kellemetlen, vérrögösödéssel, pirosodással, fájdalommal járó betegség. Ám ha időben lépünk, megelőzhetjük a kialakulását vagy legalábbis a súlyosbodását. Dr. Szeberin Zoltán érsebész adjunktus segítségével összegyűjtöttük a hat leghatékonyabb prevenciós tippet.

 • 2013.08.02 Kezdődik a parlagfűszezon

  Indul a parlagfűpollen-szezon, két héten belül az ország egész területén megkezdődik a virágzás - hívta fel a figyelmet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken.

 • 2013.08.02 Női szerepek, női stressz

  Szokták mondani, hogy a nők valójában két (három, négy…) műszakban dolgoznak, hiszen a munkahelyük mellett más terepeken is éppúgy helyt kell állniuk. Dr. Kohári György pszichoterapeutával arról beszélgettünk, mennyi stressz éri a nőket, és hogyan lehet vele megküzdeni.

 • 2013.08.01 10 ok, amiért a nők nem kívánják a szexet

  Számos városi legenda kering olyan nőkről, akik örökös kedvetlenségük miatt semmiképp nem hajlandóak szexuális kapcsolatot létesíteni partnerükkel.

 • 2013.08.01 A királyi Oroszlán

  A Nap július 23-ától augusztus 23-áig tartózkodik ebben a jegyben. Ismerkedjünk meg az Oroszlán legfontosabb egészségügyi vonatkozásaival.

 • 2013.08.01 Miért fontos a folyadékpótlás?

  Az emberi test legalább felét víz alkotja. A víz élettani szerepe is rendkívül sokoldalú a szervezetünkben. Nem csoda, hogy nagyon érzékenyen reagálunk arra, ha a vízháztartásunk felborul. A Föld felszínének 75 százalékát víz borítja. Hasonlóképpen az újszülöttek testének is mintegy 70 százaléka víz, ám az élet előrehaladtával ez az arány folyamatosan csökken. A felnőtt ember szervezete átlagosan már csak 60, míg az idős emberé csupán 50 százalék vizet tartalmaz.

 • 2013.08.01 A várandósság növeli a mélyvénás trombózis kockázatát

  A terhesség igen komoly kihívást jelenthet a szervezet számára. Amellett, hogy egy csodálatos élmény, a megnövekedett súly és a hormonális változások még akkor is megviselik a nőket, ha egyébként korán vállalnak gyermeket.

 • 2013.07.31 Sikeres párkapcsolat - Hogyan?

  Meglehet, hogy az elején minden rózsaszínű, de mi a teendő öt vagy tíz év múlva? Hogyan tartsuk fent párkapcsolatunkat, mit tegyünk, ha a dolgok nem mennek már olyan jól, mint az elején?

 • 2013.07.31 Az érett hölgyek interneten ismerkednek

  A szex az egyedülálló negyvenes hölgyeknek is jár, ez világos. Az ausztrál hölgyek egy felmérés szerint a legtöbben internetes ismerkedés alapján találják meg partnereiket.

 • 2013.07.31 Ha gyorsan kiázik a keze, ez lehet a baj

  Egy kedves olvasónk furcsa dolgot tapasztalt a nyári füdőzés során. Kérdésével bőrgyógyász szakértőnkhöz, dr. Révész Klaudiához fordult.