Női Tükör

Előző Következő

A BioTechUSA-cégcsoport támogatásával a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet Pszichoszomatikus Szakrendelője az elmúlt másfél évben ...

 • 2013.07.01 Hasmars!

  Napjainkban a hasmenés a légúti infekciókat követően világszerte – s így hazánkban is – a második leggyakoribb betegség. E kellemetlen kórkép többnyire a nyári meleg időszakban jelentkezik. A hasmenés számos betegség kísérő tünete lehet, a panaszos betegek ellátása pedig szinte napi rutin.

 • 2013.06.30 5 tipp, hogy szerelmessé tedd a férfit

  Minden férfi kicsit más, de ha azt szeretnénk, hogy egy pasi igazán belénk szeressen, az alap tennivalók ugyanazok.

 • 2013.06.30 3 mód, ahogy ne szakíts

  A szakítás - különösen az elhagyott félnek - nem örömteli dolog, azt azonban mindvégig illik szem előtt tartani, hogy ne gázoljunk túlságosan a másik lelkébe

 • 2013.06.30 Evészavarok

  A különböző táplálkozási zavarokkal küzdő nők súlyos belső konfliktusokkal élnek együtt. Arra törekszenek, hogy tökéletes anyák legyenek, azonban nagyon szégyellik magukat, hogy tökéletlenek és rettegnek attól, hogy gyermekeik örökölhetik táplálkozási zavaraikat.

 • 2013.06.30 Fogyókúra akupunktúrával

  Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, több mint négyezer éves tudomány. Lényege, hogy a test meghatározott pontjain alkalmazott tűszúrással betegségeket lehet gyógyítani, fájdalmat csillapítani, erősíteni lehet a szervezet öngyógyító folyamatait, fokozni az immunrendszer működését. És fogyni is lehet... Hogy miképpen, arról dr. Karácsonyi Gyöngyvér aneszteziológussal, akupunktúrás orvossal beszélgettünk.

 • 2013.06.29 A "light" is hizlal?

  A szakértők szerint a fogyni vágyóknak nem segít az alacsony zsírtartalmú étrend!

 • 2013.06.28 5 jel, hogy foglalt a pasid

  A foglalt pasik, annak ellenére is, hogy a lebukásveszély igen nagy lehet, szívesen próbálkoznak azzal, hogy egyszerre több barátnőjük is legyen

 • 2013.06.28 Csoki - enni vagy nem enni?

  Biztosan többen emlékeznek még Johnny Depp és Juliette Binoche Csokoládé című romantikus filmjére, mely egészen új dimenzióba helyezte magát a csokoládét. A mozi után valószínűleg azok is csatlakoztak a csokikedvelők népes táborához, akik korábban nem hódoltak eme élvezetnek. A csokoládé a világ legnépszerűbb édessége, de az összes élelmiszer toplistáját tekintve is az elsők között végezne. Talán ez az oka annak is, hogy egyre több egészséggel kapcsolatos hír jelenik meg a csokifogyasztás hátrányairól.

 • 2013.06.28 Hétfőn zárva lesznek a rendelők és a patikák

  Zárva lesz a gyógyszertárak többsége, a háziorvosi rendelők és szakrendelők is a jövő hétfőn, az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napján, a Semmelweis-napon. A kórházakban és az Országos Mentőszolgálatnál munkaszüneti napnak megfelelően dolgoznak - közölte az egészségügyi államtitkárság pénteken az MTI-vel.

 • 2013.06.27 6 leggyakoribb válóok

  Napjainkban egyre nehezebben kivitelezhető a holtomiglan-holtodiglan, a házasságok ugyanis nagy százalékban végződnek válással. Meglepő tény, hogy nem a hűtlenség vezeti a listát!