Női Tükör

Előző Következő

A Pilis, a Gerecse, valamint a Budai-hegység által közrezárt Dorogi-medencében található Leányvár ad otthont egy különleges hazai mezőgazdasági ...

 • 2012.07.05 Igyunk eleget!

  Sok mindentől függ, hogy mennyi folyadékra van szükségünk naponta: a kor, a fizikai aktivitás és a táplálkozási szokások éppúgy befolyásolják ezt, mint a környezet hőmérséklete vagy páratartalma. A fogyókúrázók számára különösen fontos a megfelelő folyadékbevitel.

 • 2012.06.25 Valóban hatékonyak a masszázsgépek?

  Görcsös izmok, fájó nyak és vállak, duzzadt térdek: ugye mindenkinek ismerős? Mindannyian küzdünk hasonló kellemetlen problémákkal, mostanában azonban egyre többen fordulnak a különböző masszírozó gépekhez és mágneses eszközökhöz a jól bevált izomlazítószerek helyett. De vajon valóban hatékonyak ezek a gépek?

 • 2012.06.15 Nadrágszíj a gyomor körül

  Az elhízás a világ legnehezebben kezelhető, legelterjedtebb, legnagyobb költséggel járó és legreménytelenebbül gyógyítható krónikus betegsége. A kórosan elhízott emberek rendkívül nehezen - vagy sehogyan sem - tudnak lefogyni. Számukra jelenthet megváltást egy kicsi eszköz: a gyomorgyűrű.

 • 2012.06.14 Fogjunk férjet! - Top 8 jóslat

  Te is kíváncsi vagy, hogy mit hoz a jövő? Fedd fel az ezeréves szerelmi babonákkal, hogy ki lesz a jövendőbelid!

 • 2012.06.11 Molnár Gabriella: A nők hisznek a jövőben!

  A legnagyobb példányszámú női lap, a Nők Lapja volt főszerkesztőjét hamarosan új színtéren látjuk viszont. Ahogyan a körülötte és benne zajló változásokról mesél, a mondatai egyszerre könnyedek és súlyosak, választékosak és gördülékenyek - akár egyből írhatnám is a gépbe. Azt mondja, ez igazán elvárható tőle, tartozik ennyivel a saját szakmaiságának és egy kollégának.

 • 2012.05.31 Alkotótábor felnőtteknek

  Mit csinál a gyerek, amikor játszik? Szórakozik, nevet, bekapcsolódik közösségekbe, és kikapcsolódik. És teremt önmagában és önmaga köré valamit, ami a valóságban addig nem létezett. Oly sok minden hiányára panaszkodunk, de az biztos, hogy a legkevesebbet ebből kapjuk felnőtt éveinkben:a játékból, a nevetésből, az alkotásból.

 • 2012.05.30 Milyen tüneteket okoz az eperallergia?

  Kimagasló C-vitamin szint, magas vas-, kalcium-, magnézium- és alacsony kalóriatartalom. Színe, illata és zamata miatt a kora nyári időszak egyik legkedveltebb gyümölcse. Fogyasztjuk magában, kiváló turmix alapanyag, de számos ízletes süteményt, dzsemet is készíthetünk belőle. Kedvező tulajdonságai mellett az eper fogyasztása azonban kellemetlen tüneteket is okozhat.

 • 2012.05.25 A tularémia

  A nyár a tularémia nevű baktérium fertőzés főszezonja a macskáknál. Ezt emberek is elkaphatják, ha macskájuk megharapja őket vagy egy fertőzött állat testnedveivel érintkeznek. A baktérium az elhullott állatok tetemében, vagy a lenyúzott bőrökön hónapokig fertőzőképes maradhat.

 • 2012.05.24 Abortusztabletta más országokban

  Tizenhárom országban térképezték fel az MTI tudósítói, hogy engedélyezett-e azokban az abortusztabletta használata. Jelentéseiket az alábbi körkép tartalmazza

 • 2012.05.23 Láb(sz)épségverseny

  Az igazán szép cipőket olyan nőknek tervezték, akiknek csak négy lábujjuk van - mondta Murphy. Amikor beleszeretünk egy-egy szemrevaló topánkába, sokszor végig sem gondoljuk, mekkora bűnt követünk el a saját lábunk ellen.