Női Tükör

Előző Következő

A nyári időszakban hajlamosak vagyunk megengedőbbek lenni étrendünk minőségét illetően. Azonban a vakációt elrontó betegségek elkerüléséhez ...

 • 2013.08.18 Nyári hajápolás

  A smink- és a frizuradivat évről évre, évszakról évszakra változik. Míg néhány esztendeje a lángoló vörös fürtök voltak hódítók, addig ma inkább a bőrünk, szemünk színével harmonizáló természetes hajszínek a divatosak.

 • 2013.08.18 Hogyan olvassuk a gyógyszerismertető brosúrákat?

  A vény nélkül kapható gyógyszerek látványos piaci növekedése zajlik napjainkban. Egyre bővül a választék a gyógyszertárakban, helyet követelnek mindennapjainkban a gyógyszerreklámok, a gyógyszerismertető brosúrák. Érdemes kritikus szemmel nézni és olvasni ezeket a hirdetéseket, a választáshoz pedig javasolt gyógyszerész segítségét kérni.

 • 2013.08.17 A magassarkú cipő fokozza a szexuális aktivitást

  Érdekes felfedezéssel állt elő nemrég egy olasz urológus, aki azt állítja, hogy a magassarkú cipőknek a közhiedelemmel ellentétben sokkal több jótékony hatása van, mint negatív. Állítása szerint nem káros a nők egészségére, viszont hatékonyan javítja a szexuális problémákat és fokozza a szexuális aktivitást.

 • 2013.08.17 Összefüggést találtak a túlsúly és a migrén között

  Az elhízás növelheti a migrén kockázatát - jelentették be amerikai kutatók. 20 és 55 év közötti emberek adatait elemezve megállapították, hogy akár a hastáji zsír mérése, akár a magasság és testsúly arányából számított testtömegindex szerint összehasonlítva, a nagy túlsúllyal élőknél nagyobb eséllyel jelentkezett migrén vagy súlyos fejfájás.

 • 2013.08.17 Fejlődési rendellenesség a babánál

  Kevés ijesztőbb dolog van annál, minthogy gyermekünk fejlődési rendellenességgel születik. Amerikában harminchárom gyerekből egy születik fejlődési rendellenességgel. "Sokat tehetnének azért, hogy ezek valószínűségét csökkentsük" - állítja Michael Katz, híres gyerekgyógyász professzor. "Mindenképpen egészséges életmódot kell folytatnunk."

 • 2013.08.17 Miért káros az egész napos ülés?

  Sharon Gavin korábban egész nap talpon volt, most pedig egy irodában ül. A változást eléggé megsínylette. 2002-ben, 12 évnyi nővérkedés után állást váltott, és most egy képernyő elé görnyedve tölti napjait. Nyaka, háta és a bal válla fáj. "Itt túl sokat ülök, ott meg túl sokat álltam" - mondta az 57 éves Gavin, aki egy gyógyszergyártó cég betegbiztonsági specialistája.

 • 2013.08.17 Intim beszélgetések Kriston Andreával: a hüvely

  Kriston Andreát élmény hallgatni. Bárcsak minél több nő, sőt, kislány beszélgethetne vele arról, amit még soha nem kérdezett meg senkitől! A nőiségről, amely egyszerre feladat és felelősség... Ebben a sorozatban - mint egy puha beszélgetősarokban - mindezekről szó esik. Most a hüvelyről beszélgettünk.

 • 2013.08.16 Ásványvízzel a ráncok ellen

  Egy skót ásványvíz három hónap alatt eltünteti a ráncokat - és hatékonyabb a különböző hidratáló szereknél.

 • 2013.08.16 Last minute fogyás

  Bár közeledünk a nyár végéhez, a last minute utak vonzó lehetőséget rejtenek azok számára, akik még nem nyaraltak, vagy még nyaralnának. A last minute utazás sok élményt tartogathat, amit nem szabad elrontanunk azzal, hogy hirtelen alakváltoztatásra adjuk a fejünket, és mindenféle eszközt bevetve, kapkodva kezdünk a fogyókúrába.

 • 2013.08.16 Narancsbőr: a 3 főbűnös

  A narancsbőr a nők 80-90 százalékát érinti, még a vékony testalkatúakat is. Nehéz megszabadulni tőle, de kellő kitartással sikerülhet. Sorra vettük a cellulit kialakulásában szerepet játszó legfontosabb tényezőket és azt, hogy mit tehetünk ezek ellen.