Női Tükör

Előző Következő

A Pilis, a Gerecse, valamint a Budai-hegység által közrezárt Dorogi-medencében található Leányvár ad otthont egy különleges hazai mezőgazdasági ...

 • 2013.05.26 A szépség sebészete

  Egy anekdotában a sebészek arról vitatkoznak, hogy melyik volt az első sebészi beavatkozás. A megoldás: az ember teremtése. Ahogyan Ádám oldalbordájából az Úr megalkotta Évát, az a plasztikai sebészet mindkét ága - a rekonstrukciós és az esztétikai - követelményeinek tökéletesen megfelel.

 • 2013.05.24 A méhnyakrák és a HPV

  Az utóbbi 20 év kutatási eredményei sorra bizonyították, hogy a rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák. A világszerte a nőket fenyegető második leggyakoribb rosszindulatú daganat, a méhnyakrák hátterében - az esetek döntő többségében - a HPV kóroki szerepe ma már bizonyított.

 • 2013.05.24 A fittség a menopauzán túl is megőrizhető

  A menopauzát átélő és az azon átesett nőknek is van lehetőségük a súlyukat megtartani sőt, akár még át is alakíthatják az izom-zsír arányukat a kívánatos irányban. Az érzékeny időszakhoz kapcsolódó kényes kérdésekről dr. Demjén László, az Egészségtükör szakértője,az Oxygen Medical nőgyógyásza,Magyar Menopauza Társaság tagja beszélt.

 • 2013.05.24 Mind több nőnek van érszűkülete

  Egyre több nő szenved a a korábban kizárólag férfibetegségként ismert érszűkületben - hívták fel a figyelmet az érbetegségekkel foglalkozó amerikai tudományos társaságok.

 • 2013.05.23 A beteg nő is lehet vonzó nő

  Rendhagyó divatbemutatón jártunk, ahol az ismert modellek mellett teljesen hétköznapi hölgyek is profin lejtettek a kifutón. Ezek az ismeretlen nők abból a szempontból egyáltalán nem hétköznapiak, hogy együtt élnek a sclerosis multiplex nevezetű betegséggel.

 • 2013.05.23 Erőss Zsolt felesége már lemondott férjéről

  Erőss Zsolt felesége biztos benne, hogy férje már nincs életben - írja a Blikk. Sterczer Hilda feleslegesnek tartja a további mentőakciókat.

 • 2013.05.22 Megszerezhető szeretet?

  Nem mindig könnyű kivívni kiszemeltünk szeretetét, figyelmét. De ha kiérdemeltük, észre sem veszi, s máris belénk bolondult.

 • 2013.05.22 Hízókúra - Ételek, amelyek vonzzák a kilókat!

  Míg sokan a fogyás megszállottjai, egyeseknek hízókúrára van szükségük egészségük megőrzéséhez.

 • 2013.05.21 Londonban mutatták be az F&F 2013-as őszi/téli kollekcióját

  Mérföldkőnek számító eseményre került sor 2013. 05.16-án a legendás Somerset House-ban, mely a Londoni Divathét otthona is. Ezzel egy új fejezet nyílik a globális divatmárka, az F&F életében.

 • 2013.05.21 Gyomorfekély

  Tavasszal sok érintett tapasztalja, hogy kiújuló gyomorfekélye sok kellemetlenség és fájdalom forrása. De vajon miért alakul ki ez a betegség, vannak-e erre hajlamosító tényezők, illetve hogyan lehet kezelni a már meglévő gyomorfekélyt?