Női Tükör

Előző Következő

A társadalom elöregedése, illetve a mozgásszervi panaszok ebből következő gyakorisága miatt nő az igény a csontok és ízületek egészségét ...

 • 2013.07.30 A lényeg, hogy a testének ez a része ne hízzon el!

  Amerikai kutatók kiterjedt vizsgálata szerint a szívburokban lévő zsírpárna védi a szívet, ám ha sok van belőle, veszélyesebb, mint a test egészét érintő elhízás.

 • 2013.07.30 Életmentő lehet a 45 és 65 év közötti nők emlővizsgálata

  Életmentő lehet a 45 és 65 év közötti nők emlővizsgálata, amelyet az állam évente finanszíroz - mondta a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) főigazgatója hétfőn Balatonfüreden az MTI-nek.

 • 2013.07.30 Otthonaink szmogosabbak, mint a főutcák

  A Berkeley kutatólaboratórium szerint, közel annyi halálos áldozatot követel az otthonainkban lévő szennyezett levegő, mint ahányan az utakon életüket vesztik. A kutatók harci ideggázként használt vegyületet is találtak már a konyhák levegőjében.

 • 2013.07.30 Candida-diéta + Mintaétrend!

  Életük során a nők háromnegyedénél legalább egyszer előfordul a kandidiázis. A kezelés három pillérének egyike egy speciális diéta, amelyről Henter Izabella dietetikussal beszélgettünk.

 • 2013.07.29 10 dolog a női agyról

  "Nincs olyan, hogy uniszex agy." - állítja Dr. Louann Brizendine a Kalifonia Egyetem neuro-pszichiátere és "A női agy" című könyv szerzője. A női egyenjogúság harcosainak szólamai ellenére igenis van nemek szerinti eltérés az agy szerkezetében. A nők nem pusztán a férfiak gömbölyded, magassarkúban járó változatai. Itt van 10 dolog, amit minden férfinak tudnia kell.

 • 2013.07.29 Étkezésünk a zodiákus tükrében

  Mindenki fogyókúrázik, különböző praktikákkal kínozza magát, hogy elérje a számára megfelelő testsúlyt. De mi a megfelelő? Ahogyan jól érezzük magunkat, vagy ahogy megfelelünk a külvilág elvárásainak?

 • 2013.07.29 6 módszer a csuklás megszüntetésére

  Mindenki aki, csuklott már életében tudja azt, hogy ez egy vicces, ugyanakkor kifejezetten kellemetlen tünet tud lenni. Olvasd el a 6 szuper tippet, a csuklás megszüntetésére!

 • 2013.07.29 A PCOS befolyásolja a szexet is?

  A szex és a nőiesség megélése olyan tényezők egy nő életében, amiknek rendben kell lenniük ahhoz, hogy az illető kiegyensúlyozott és boldog lehessen.

 • 2013.07.29 Napozás - Mit üzen a bőrünk?

  Ma már (remélhetőleg) mindenki tisztában van azzal, miért veszélyes, ha leégünk. A bőrünk azonban más jelekkel is üzen. Vajon tisztában vagyunk-e azzal, melyik folt mit jelent, és hogyan kezelhető? Dr. Torma Katalin bőrgyógyászhoz fordultunk kérdéseinkkel.

 • 2013.07.28 A melanoma vizsgálat életet menthet!

  A melanoma a bőr felső hámrétegén kialakuló elváltozás, ami a mélyebb rétegekbe terjedve, egyéb rákos megbetegedésekhez is vezethet. Nem figyelni kell tehát az elváltozásokat, hanem megmutatni a bőrgyógyásznak.