Női Tükör

Előző Következő

A kollagén az egyik legismertebb fehérje, a köztudatban a „test ragasztójaként” is ismerik. Nagyon fontos szerepet játszik a bőr, a csontok ...

  • 2011.04.22 ÁPRILIS 22. - A FÖLD NAPJA

    1970. április 22-én Denis Hayes amerikai egyetemi hallgató mozgalmat indított el a Föld védelmében. Azóta a diákból az alternatív energiaforrások világhírű szakértője lett.

  • 2011.04.20 SZÜLETÉS HETE, A CSALÁDDÁ VÁLÁS ÜNNEPE 2011. május 1-8

    A hagyományoknak megfelelően május első vasárnapján, május 1-jén kezdődik a kilencedik Születés Hete országos rendezvénysorozat, melynek mottója a "Család és hivatás". Közel 80 helyszínen színes, kulturális, szakmai és tájékozató jellegű programokkal várnak minden babára vágyó párt, várandóst, anyukát, apukát, nagyszülőt, családot.

  • 2011.03.31 Legális az otthonszülés

    A Kormány egy közel két évtizede húzódó probléma végére tett pontot a mai napon, amikor elfogadta az Egészségügyért Felelős Államtitkárság tervezetét az otthonszülés legalizálására vonatkozóan. Az Államtitkárság által prioritásként kezelt otthonszülésről szóló szabályozás alternatívát kínálhat a várandós nők részére a biztonságos szülés helyének megválasztásakor.