Női Tükör

Előző Következő

A Pilis, a Gerecse, valamint a Budai-hegység által közrezárt Dorogi-medencében található Leányvár ad otthont egy különleges hazai mezőgazdasági ...

 • 2013.06.19 A testzsír fontossága

  Aki azt gondolja, hogy a testsúlya az egyetlen fontos mérőszám, amely megmutatja, milyen formában van, az téved. Hiszen pusztán a kilogrammok számából nem derül ki, milyen arányban zsíros vagy izmos a testünk.

 • 2013.06.19 Folyton izzad a tenyerem! Mit tegyek?

  Kedves olvasón gyerkkora óra szenved folyamatosan izzadó tenyerétől. Most Dr. Révész Klaudia bőrgyógyász szakértőnkhöz fordult.

 • 2013.06.18 8 étkezési szabály kismamáknak

  A kismama táplálkozása nem csak a saját egészsége és jó közérzete miatt fontos, de a magzat fejlődése szempontjából is döntő jelentőségű. Mindazonáltal nem szükséges kettő helyett enni, így a szintén mindkettejük egészségét befolyásoló elhízás is elkerülhető.

 • 2013.06.18 A kíváncsi Ikrek

  Őri Katalin asztrológus segítségével ezúttal az Ikrek legfontosabb egészségügyi vonatkozásaival ismerkedhetünk meg. A Nap május 21-étől június 21-éig tartózkodik ebben a levegős jegyben.

 • 2013.06.18 Egészségkárosító női válltáskák

  Kanadai orvosok szerint egyre nagyobb egészségügyi problémát jelentenek a dolgozó nők körében divatos nagy retikülök, mert viselőik súlyos nyak-, váll- és hátbántalmakról számolnak be.     

 • 2013.06.17 7 jel, hogy már nem szeret a pasid

  Komoly kétségeink vannak a párkapcsolatunk jövőjét illetően? Lássuk, szeret-e még bennünket a párunk. Íme 7 jel, ami sajnos nem túl biztató

 • 2013.06.16 6 jel, hogy többet érzel, mint a pasid!

  Ahhoz, hogy tisztábban lássuk saját szerepünket egy párkapcsolatban, érdemes végignéznünk, hogyan viselkedünk mi, és ezzel szemben mit tesz a férfi! Érdekes dolgok derülhetnek ki!

 • 2013.06.16 Mi a szerepe az IgE-nek?

  Az allergiás beteg szervezete indokolatlanul hevesen reagál olyan idegen anyagokra, amelyek mások számára ártalmatlanok. Ez az allergiás reakció, amelynek lényegét dr. Balogh Katalin allergológus, fül-orr-gégész főorvos világítja meg.

 • 2013.06.16 Sírással a boldogságért

  Elpityeredik, eltörik a mécses, itatja az egereket, zokog, bőg, ömlik a szeméből a könny. Milyen sok szavunk van a sírásra! Vajon maga a sírás is ilyen sokféle? A funkciója mindenesetre ugyanaz: egy kiadós bőgés sokszor segít úrrá lenni a tehetetlenségen, a dühön vagy a fájdalmon, és lassan újra nyugalom költözik a lelkünkbe.

 • 2013.06.14 A szerelem kémiája

  A szerelmi bájitalok már a legrégebbi emberi kultúrákban is használatosak voltak. Tartalmuk leginkább gyömbérből, mandragórából vagy - a trópusi tájakon - kókuszpálmából állt. Azonban nemcsak a szerelmi vágyfokozó elkészítése volt fontos, hanem annak "tálalására" is nagyon odafigyeltek.