Női Tükör

Előző Következő

Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek, mint például a magas vérnyomás, a stroke-hoz vagy infarktushoz vezető érelmeszesedés, érszűkület ...

 • 2013.07.30 4 szexis, pasivadító szépséghiba!

  A férfiak, bármily meglepő, sokszor az általunk mumusnak tartott tulajdonságokat, vagy testrészeket találják legfőbb vonzerőnknek.

 • 2013.07.30 Mennyi az annyi? Az egészséges kávéfogyasztás

  A mozgás önmagában felpörget, ezért mindennapi élénkítőinket, a kávét, a teát érdemes ennek tudatában fogyasztani. Egy kis odafigyeléssel megakadályozhatjuk, hogy túlpörögjön a szervezetünk, vagy fáradékonyság nélkül csökkenthetjük az eddig fogyasztott kávéadagunkat.

 • 2013.07.30 A lényeg, hogy a testének ez a része ne hízzon el!

  Amerikai kutatók kiterjedt vizsgálata szerint a szívburokban lévő zsírpárna védi a szívet, ám ha sok van belőle, veszélyesebb, mint a test egészét érintő elhízás.

 • 2013.07.30 Életmentő lehet a 45 és 65 év közötti nők emlővizsgálata

  Életmentő lehet a 45 és 65 év közötti nők emlővizsgálata, amelyet az állam évente finanszíroz - mondta a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) főigazgatója hétfőn Balatonfüreden az MTI-nek.

 • 2013.07.30 Otthonaink szmogosabbak, mint a főutcák

  A Berkeley kutatólaboratórium szerint, közel annyi halálos áldozatot követel az otthonainkban lévő szennyezett levegő, mint ahányan az utakon életüket vesztik. A kutatók harci ideggázként használt vegyületet is találtak már a konyhák levegőjében.

 • 2013.07.30 Candida-diéta + Mintaétrend!

  Életük során a nők háromnegyedénél legalább egyszer előfordul a kandidiázis. A kezelés három pillérének egyike egy speciális diéta, amelyről Henter Izabella dietetikussal beszélgettünk.

 • 2013.07.29 10 dolog a női agyról

  "Nincs olyan, hogy uniszex agy." - állítja Dr. Louann Brizendine a Kalifonia Egyetem neuro-pszichiátere és "A női agy" című könyv szerzője. A női egyenjogúság harcosainak szólamai ellenére igenis van nemek szerinti eltérés az agy szerkezetében. A nők nem pusztán a férfiak gömbölyded, magassarkúban járó változatai. Itt van 10 dolog, amit minden férfinak tudnia kell.

 • 2013.07.29 Étkezésünk a zodiákus tükrében

  Mindenki fogyókúrázik, különböző praktikákkal kínozza magát, hogy elérje a számára megfelelő testsúlyt. De mi a megfelelő? Ahogyan jól érezzük magunkat, vagy ahogy megfelelünk a külvilág elvárásainak?

 • 2013.07.29 6 módszer a csuklás megszüntetésére

  Mindenki aki, csuklott már életében tudja azt, hogy ez egy vicces, ugyanakkor kifejezetten kellemetlen tünet tud lenni. Olvasd el a 6 szuper tippet, a csuklás megszüntetésére!

 • 2013.07.29 A PCOS befolyásolja a szexet is?

  A szex és a nőiesség megélése olyan tényezők egy nő életében, amiknek rendben kell lenniük ahhoz, hogy az illető kiegyensúlyozott és boldog lehessen.