Női Tükör

Előző Következő

Jótékonysági evezéssel gyűjt adományt a rászoruló szervátültetett családok megsegítésére a Duna420 SUP-csapata: július 12–16. között ...

 • 2013.09.22 Nincs több menstruáció?

  A folyamatos fogamzásgátlással megszüntetett menstruáció vonzóan hangzik a nők számára, de vajon biztonságos?

 • 2013.09.22 Éves szerviz - Nem csak az autónak

  Nem csak akkor érdemes orvoshoz fordulni, ha baj van. Az éves szakorvosi ellenőrzéseknek éppen az a céljuk, hogy akár már tünetmentesség esetén is felfedezzék az esetleges rendellenes folyamatokat, vagy megnyugtassanak: valóban minden rendben van velünk.

 • 2013.09.22 Recept cukorbetegek számára: Patiszonpörkölt

  Patiszonpörkölt, amit nem csak a cukorbetegek fognak élvezni.

 • 2013.09.22 2 hennás hajfesték recept

  Csoportképeken nem kell a ruhával, vagy a sminkkel törődnöd. És ha valaki megkérdezi:"Ki az a lány?" "Melyik? A szőke?" "Nem. A piros!" Hát, nem kell félned, ki fogsz tűnni a tömegből.

 • 2013.09.21 Nehéz napok

  Egy mai nő élete során mintegy négyszáz alkalommal éli meg a havivérzést. Ez jóval több, mint amennyit őseink tapasztalhattak, hiszen ma hosszabb ideig élünk, később következik be a menopauza, kevesebb alkalommal szülünk, és a szoptatást is hamarabb abbahagyjuk. Mi zajlik ilyenkor a szervezetünkben? És a lelkünkben?

 • 2013.09.21 Új módszerrel mérik a csontritkulást

  Lézersugár használatával pontosabban megállapítható a csontritkulás mértéke a finn tudományos akadémia kutatócsoportja szerint.

 • 2013.09.21 Miklósa Erika: Tudom, hogy mire születtem!

  Sportolónak készült - operaénekesnő lett belőle. Világsztár, aki az Éj királynőjeként már csak bizonyos helyekről fogad el felkéréseket. Igazán otthon viszont egy bakonyi kis faluban érzi magát, ahol tornaklubot vezet és fiatal tehetségek felkarolásán fáradozik.

 • 2013.09.21 Ezért jó együtt enni!

  Együtt lenni jó, együtt enni jó. Azért találkozom Baktay Miklóssal és Baktay Zelkával, a párterapeuta házaspárral, hogy a közös étkezések jelentőségéről beszélgessünk. Kávéval, ásványvízzel és szendviccsel kínálnak. Elfogadom, és ezzel tudattalanul is azt üzenem: kész vagyok az együttműködésre.

 • 2013.09.21 Mindent a hangterápiáról!

  A hangrezonanciát ősidők óta használja az emberiség gyógyítás céljából. Az ütemes dobolás általi transzállapotban bekövetkező gyógyulás és gyógyítás őshazája, az indián sámánok Amerikája.

 • 2013.09.20 Mit tudunk a HPV-ről?

  Az utóbbi évtizedek kutatásai nyomán fény derült arra, hogy a rosszindulatú daganatok mintegy ötödét vírusok okozzák. Például a humánpapillóma-vírus (HPV), amely valószínűleg felelőssé tehető - többek között - a méhnyakrák kialakulásáért is.