Női Tükör

Előző Következő

Jótékonysági evezéssel gyűjt adományt a rászoruló szervátültetett családok megsegítésére a Duna420 SUP-csapata: július 12–16. között ...

 • 2013.09.30 Hibásak a kórházi várólisták

  Súlyosan torzak a kórházak műtéti várólistái - írta hétfői számában a Népszabadság az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) belső vizsgálatára hivatkozva. A lap szerint az egészségbiztosító megkezdi a hibás információkat szolgáltató egészségügyi intézmények bírságolását.

 • 2013.09.29 Természetes ránctalanítás

  Az öregedés kellemetlen jelei az arcon megjelenő ráncok, amelyeket azonban néhány természetes módszerrel is megelőzhetünk, sőt kezelhetünk!

 • 2013.09.29 Hódít a Tantra

  A párkereső foglalkozások alkalmával Nyugat-Európában már tantraszakértők segítségét is igénybe veszik. A Tantra-program olyan tevékenység a találkák során, ahol minden egyes foglalkozást egy tantraszakértő vezet, a résztvevők pedig egyszerűen csak követik az utasításait. A Tantrát a "találkozás művészeteként és a kapcsolatok tudományaként" alkalmazzák.

 • 2013.09.29 Kriston Andrea: Menstruáció, a piros betűs ünnep!

  Kriston Andreát élmény hallgatni. Bárcsak minél több nő és kislány, sőt, férfi és kisfiú beszélgethetne vele arról, amit még soha nem kérdezett meg senkitől! A nőiségről és a férfiasságról, egymás megismeréséről és a szexualitásról, amely egyszerre ajándék és felelősség... Ebben a sorozatban - mint egy puha beszélgetősarokban - mindezekről szó esik. Most arról beszéltünk, hogyan is viszonyulunk a menstruációhoz.

 • 2013.09.28 Gyulladásgátló papsajt?

  A papsajt mályva, latinul Malva neglecta L., a mályvafélék családjába tartozó gyógynövény. Népiesen nevezik még kereklevelű mályvának illetve istenkenyerének is.

 • 2013.09.28 Rejtélyes női betegség - Van megoldás

  Endometriózis - orvosi szaknyelven így ismert az a betegség, amelyről főként az utóbbi években esik több szó. Régebben is tudtak róla az orvosok - mondja Fülöp István, a Róbert Károly magánklinika meddőségi részlegének vezető főorvosa -, de mivel a diagnosztikai lehetőségek, az eljárások és a technikai fejlettség nem volt olyan fokon, mint ma, nehezen ismerték fel ezt a betegséget.

 • 2013.09.28 Túlzott súlygyarapodás a terhesség alatt

  A terhesség alatti túlzott súlygyarapodással bíró kismamák gyermekei általában túlsúlyosak és nagyobb valószínűséggel lesznek a szívbetegek, derül ki egy új kísérletből. A kutatók változó terhességi kezdősúllyal rendelkező nőket vizsgáltak és követték nyomon gyerekeiket 9 éves korukig.

 • 2013.09.28 Hogyan készül a filmes mosoly?

  Lehet egy mosolyt korrigálni igen költséges és hosszadalmas beavatkozások nélkül, minimális foganyag-eltávolítással? Mit jelent az élkorrekció vagy az ínykontúrozás? Mit csinál egy esztétikai fogorvos? Ma már minden érdeklődő számára nyilvánvaló, hogy rendkívül színes a rendelkezésre álló módszerek palettája, amelyek képesek a mosoly megszépítésére. Sokan azonban még mindig tartanak a hosszan tartó, igen költséges, esetleg a fogak épségét romboló beavatkozásoktól.  

 • 2013.09.28 Pattanások felnőttkorban - Mi az ok?

  A zavaró bőrhibák nem csak serdülőkorban jelentkezhetnek. A felnőttkori pattanások kezeléséről Peterman Krisztina szépség-terapeutát, a Dermatica kozmetikusát kérdeztük.

 • 2013.09.27 Lézeres testfiatalítás

  Akik a fiatalságukat állandóan szem előtt tartják azok számára rossz hír, hogy a ráncok már 30 éves korban megjelennek, a jó viszont, hogy napjainkban bárki számára elérhetőek a ránctalanító módszerek és kezelések. A lézer és a botox előnyeiről és hátrányairól tájékozódhat most az olvasó.