Női Tükör

Előző Következő

Jótékonysági evezéssel gyűjt adományt a rászoruló szervátültetett családok megsegítésére a Duna420 SUP-csapata: július 12–16. között ...

 • 2013.10.04 Még fogat mosni sem tudunk?

  Gyakorlatilag nincs olyan fogászati probléma, amit ne lenne könnyebb megelőzni, mint kezelni. Ugyanakkor dr. Záborszky András, az Oxygen Medical fogszakorvosa szerint a fogápolás hatékony lépéseit és a fogvédelem lehetőségeit nem mindenki ismeri.

 • 2013.10.03 A szerelmes hold

  Holdhoroszkópja alapján megtudhatja, hogy partnere vagy Ön milyen szerető.

 • 2013.10.03 Miért rosszabbak a nők fogai, mint a férfiakéi?

  A nők fogai rosszabbak a férfiakéinál - így volt ez már gyűjtögető, halászó, vadászó eleink idején is, és azóta a helyzet csak romlott. Egy antropológus szerint ennek részben a terhesség miatti hormonális és táplálkozási változás az oka.

 • 2013.10.03 Mi okozhat hajhullást?

  A haj folyamatosan megújul, bizonyos időszakokban, főként ősszel és tavasszal intenzívebb hullást is tapasztalhatunk. Nőknél hormonális változások és stressz is hatására is növekedhet a kihullott hajszálak mennyisége. A hajhullás okairól és a kezelési lehetőségekről dr. Vincze Ildikó, a Budai Allergiaközpont bőrgyógyász-kozmetológusa ad felvilágosítást.

 • 2013.10.03 Fogyatékos emberek foglalkoztatását segítő hálózat alakul

  Fogyatékos emberek foglalkoztatását segítő hálózat alakul az Új Széchenyi Terv keretében, a csaknem ötmilliárd forintos program célja, hogy a megváltozott munkaképességűek elhelyezkedését képzésekkel vagy konkrét állásajánlatokkal segítsék - mondta az Emberi Erőforrás Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára egy szerdai szakmai konferencián.

 • 2013.10.03 10 étel a kopaszság ellen

  Az egészségtelen ételek nem csak a bőrnek és a derékbőségnek ártanak, hanem kárt okozhatnak a hajnak is. Lássuk, mit kell ennünk ahhoz, hogy igazi hajasbabákká váljunk!

 • 2013.10.02 Ha jó az éjszaka, jó a napunk!

  Az alvás létszükséglet. Amíg mi pihenünk, szervezetünk újratermel bizonyos hormonokat, feltölti az adrenalinraktárakat, megújítja az energiaháztartást, rögzíti a napközben elsajátított új ismereteket, és feldolgozza a friss élményeket. Ahhoz képest, hogy mennyire fontos tevékenységről van szó, az alvással nem is foglalkozunk. Egészen addig, amíg elegendő jut belőle.

 • 2013.10.02 Terhesség alatt szabad diétázni?

  Amikor nem kívánt plusz kilókkal szembesülünk a mérlegen állva, gyakran kezdünk neki diétázni, fogyókúrázni. De mi a helyzet, ha ez a túlsúly áldott állapot idején jelentkezik? Ami mindkét esetben megállja a helyét, hogy felelőtlen módon nem szabad diétázni!

 • 2013.10.02 Hol lehet boldogan megöregedni?

  Svédországban a legboldogabbak az öreg évek, Afganisztánban a legborzalmasabb hatvan felettinek lenni. Az öregedésről szóló első globális felmérés okoz meglepetéseket.

 • 2013.10.01 A migrén kezelése

  A migrén minimum a lakosság 8-12%-át érintő, sok szenvedést, munkakiesést okozó probléma. A kapható gyógyszerek nem mellékhatás mentesek, nem is feltétlen hatékonyak és sokszor méregdrágák. Utánajártam, mi a tudományosan igazolt természetes gyógymódja a migrénnek.