Női Tükör

Előző Következő

A klimax sokak számára egyet jelent a terméketlenséggel, így úgy gondolják, ekkor már nincs is szükség fogamzásgátlásra. Pedig a menopauza ...

Hirdetés
 • 2011.09.22 Harmadával csökkenti a szarkalábakat az új ránctalanító kapszula

  Harminc százalékkal csökkenti a szarkalábakat az a ránctalanító pirula, amely akár már a jövő hónaptól elérhető lesz - idézte brit kutatók állítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása .

 • 2011.09.03 Szalóki Ági: Megtaláltam az utat

  Amilyen finom jelenség, olyan erő is árad belőle. Érdekes, hogy inkább a színpadon, a reflektorfényben látom visszahúzódónak, ahogyan szerényen belefeledkezik az énekbe, szinte elrejtőzik benne. Kettesben beszélgetve pedig kinyílik, és azzal kezdi nevetve, hogy rengeteg mondanivalója van. Még sokáig hallgatnám...

 • 2011.09.02 Hatékonyabb HPV-teszt a nők számára

  A 30 éven felüli nők esetében meg lehetne hosszabbítani a méhnyakrákszűrések közötti időszakokat, amennyiben az orvosok kenetvétel helyett humán papillomavírus (HPV) tesztet alkalmaznának. A különböző szűrési módszerek elemzéséből az derült ki, hogy a HPV-teszt nagyon pontosan mutatja ki a méhnyakrák korai jeleit, és több súlyos rendellenességet mutat ki, mint a hagyományos kenetvétel.

 • 2011.08.29 Fúrás- és fájdalommentes módszer született a fogtömés kezelésére

  Fájdalom- és fúrásmentes, valamint a sav okozta szuvasodást, illetve a fogszövetet teljesen helyreállító új módszert dolgoztak ki a szakemberek, amelynek köszönhetően talán többen és gyakrabban fognak beleülni a rettegett fogorvosi székbe.

 • 2011.08.26 Megvan wellness-játékunk győztese!

  Wellness-játékunk a tegnapi nappal véget ért. A játék nyertese: Korenné Makk Ilona

 • 2011.08.19 Hogyan vásároljunk cipőt?

  Lábunk eredetileg mezítlábas járásra termett. Ma már cipőt hordunk, amelynek sok előnye van, ám számtalan deformitást is okozhat. Persze lehet okosan is választani.

 • 2011.08.18 Nemi hormonkezelés idős hölgyeknek

  Az egyik német gyógyszeripari óriásvállalat kedden aláírta a Quebec' EndoCeutics-szal kötött szerződést. Ezzel hozzájárulását adta egy újfajta nőgyógyászati kezeléshez. A fejlesztés ezúttal a posztmenopauza hatása alatt álló idős hölgyeket célozza meg, akiknél igen gyakori a vaginális anrophia (egyfajta húgyúti betegség), amely szexuális diszfunkciókhoz vezethet.

 • 2011.08.17 Nem csak az öregedést, az izzadást is gátolja a botox

  Ha valaki ül Ön mellett a buszon, de a legnagyobb forróságban sem izzad, ne csodálkozzon: lehet, hogy az illető botox injekciót kapott a hónaljába. Az Egyesült Államokban egyre népszerűbb az új kezelés.

 • 2011.08.17 Hamis botox

  2004 novemberében négy ember esett áldozatául a botulizmus néven ismert ritka, ám annál súlyosabb betegségnek a nem megfelelő, és engedély nélküli Botox miatt az Egyesült Államokban. Az esetek részletes elemzése nemrégiben az amerikai orvostársaság szaklapjában, a Journal of the American Medical Association-ban látott napvilágot.

 • 2011.08.16 Várandósság

  Adjunk jelentőséget a gondolatainknak és a szavak tényleges jelentésének, hiszen azt a kifejezést használni, hogy terhesség, már önmagában is baljóslat lehet. Minden, amit gondolunk, hatással van az életünkre, így egy nő, aki terhesnek éli meg az állapotát, annak így vagy úgy teher is lesz. A helyes szó a várandósság. Egy nő belső késztetése, és mindaz a számos biológiai változás, amelyekkel együtt él a kilenc hónap során, érlelik őt kismamából anyává. Amint a gyermekét világra hozza, egy édesanya is megszületik. Mindezen 40 hét alatt rengeteg csoda és változás zajlik le a női testben.