Női Tükör

Előző Következő

A várandósság idején a test nagyon sok változáson megy keresztül, megnő az alvadási faktorok aktivitása, miközben csökken a véralvadást gátló ...

Hirdetés
 • 2011.10.04 Fejfájás centrumok

  Fejfájás centrumok országszerte

 • 2011.09.22 Egyre többet költünk az egészségükre

  A magyar lakosság egyre többet fordít egészsége megőrzésére, illetve visszanyerésére - derült ki a GfK Hungária és a TÁRKI Egészséggazdasági Monitor felmérésének adataiból.

 • 2011.09.22 Harmadával csökkenti a szarkalábakat az új ránctalanító kapszula

  Harminc százalékkal csökkenti a szarkalábakat az a ránctalanító pirula, amely akár már a jövő hónaptól elérhető lesz - idézte brit kutatók állítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása .

 • 2011.09.03 Szalóki Ági: Megtaláltam az utat

  Amilyen finom jelenség, olyan erő is árad belőle. Érdekes, hogy inkább a színpadon, a reflektorfényben látom visszahúzódónak, ahogyan szerényen belefeledkezik az énekbe, szinte elrejtőzik benne. Kettesben beszélgetve pedig kinyílik, és azzal kezdi nevetve, hogy rengeteg mondanivalója van. Még sokáig hallgatnám...

 • 2011.09.02 Hatékonyabb HPV-teszt a nők számára

  A 30 éven felüli nők esetében meg lehetne hosszabbítani a méhnyakrákszűrések közötti időszakokat, amennyiben az orvosok kenetvétel helyett humán papillomavírus (HPV) tesztet alkalmaznának. A különböző szűrési módszerek elemzéséből az derült ki, hogy a HPV-teszt nagyon pontosan mutatja ki a méhnyakrák korai jeleit, és több súlyos rendellenességet mutat ki, mint a hagyományos kenetvétel.

 • 2011.08.29 Fúrás- és fájdalommentes módszer született a fogtömés kezelésére

  Fájdalom- és fúrásmentes, valamint a sav okozta szuvasodást, illetve a fogszövetet teljesen helyreállító új módszert dolgoztak ki a szakemberek, amelynek köszönhetően talán többen és gyakrabban fognak beleülni a rettegett fogorvosi székbe.

 • 2011.08.26 Megvan wellness-játékunk győztese!

  Wellness-játékunk a tegnapi nappal véget ért. A játék nyertese: Korenné Makk Ilona

 • 2011.08.19 Hogyan vásároljunk cipőt?

  Lábunk eredetileg mezítlábas járásra termett. Ma már cipőt hordunk, amelynek sok előnye van, ám számtalan deformitást is okozhat. Persze lehet okosan is választani.

 • 2011.08.18 Nemi hormonkezelés idős hölgyeknek

  Az egyik német gyógyszeripari óriásvállalat kedden aláírta a Quebec' EndoCeutics-szal kötött szerződést. Ezzel hozzájárulását adta egy újfajta nőgyógyászati kezeléshez. A fejlesztés ezúttal a posztmenopauza hatása alatt álló idős hölgyeket célozza meg, akiknél igen gyakori a vaginális anrophia (egyfajta húgyúti betegség), amely szexuális diszfunkciókhoz vezethet.

 • 2011.08.17 Nem csak az öregedést, az izzadást is gátolja a botox

  Ha valaki ül Ön mellett a buszon, de a legnagyobb forróságban sem izzad, ne csodálkozzon: lehet, hogy az illető botox injekciót kapott a hónaljába. Az Egyesült Államokban egyre népszerűbb az új kezelés.