Női Tükör

Előző Következő

Sikeres volt egy koronavírusos kismama műtüdőkezelése, a 34 éves nő hetven nap után elhagyhatta a Semmelweis Egyetem (SE) klinikáját.

Hirdetés
 • 2013.05.23 Erőss Zsolt felesége már lemondott férjéről

  Erőss Zsolt felesége biztos benne, hogy férje már nincs életben - írja a Blikk. Sterczer Hilda feleslegesnek tartja a további mentőakciókat.

 • 2013.05.22 Megszerezhető szeretet?

  Nem mindig könnyű kivívni kiszemeltünk szeretetét, figyelmét. De ha kiérdemeltük, észre sem veszi, s máris belénk bolondult.

 • 2013.05.22 Hízókúra - Ételek, amelyek vonzzák a kilókat!

  Míg sokan a fogyás megszállottjai, egyeseknek hízókúrára van szükségük egészségük megőrzéséhez.

 • 2013.05.21 Londonban mutatták be az F&F 2013-as őszi/téli kollekcióját

  Mérföldkőnek számító eseményre került sor 2013. 05.16-án a legendás Somerset House-ban, mely a Londoni Divathét otthona is. Ezzel egy új fejezet nyílik a globális divatmárka, az F&F életében.

 • 2013.05.21 Gyomorfekély

  Tavasszal sok érintett tapasztalja, hogy kiújuló gyomorfekélye sok kellemetlenség és fájdalom forrása. De vajon miért alakul ki ez a betegség, vannak-e erre hajlamosító tényezők, illetve hogyan lehet kezelni a már meglévő gyomorfekélyt?

 • 2013.05.21 Terhesség 1. hónap: Sikerült! - Babaváró 7.rész

  Sorozatunk szereplői két éve vágynak babára. Sok mindenen keresztülmentek, míg végül teljesült az álmuk. Ezentúl a terhességet követjük végig hónapról hónapra. Szakértőnk dr. Vass Zoltán szülész-nőgyógyász, meddőségi specialista.

 • 2013.05.20 Női szerepek, női stressz

  Szokták mondani, hogy a nők valójában két (három, négy…) műszakban dolgoznak, hiszen a munkahelyük mellett más terepeken is éppúgy helyt kell állniuk. Dr. Kohári György pszichoterapeutával arról beszélgettünk, mennyi stressz éri a nőket, és hogyan lehet vele megküzdeni.

 • 2013.05.20 A "jó zsírszövet" segít vékonynak maradni

  Ellentétben a szinte minden felnőttnél meglévő fehér zsírszövettel, amely raktározza az energiát, a jó, úgynevezett barna zsírszövet segít a kalóriaégetésben. Eddig azonban erről a szövetfajtáról azt hitték a kutatók, hogy csak a gyermekkorban marad meg, felnőttkorra eltűnik.

 • 2013.05.20 Tisztább élelmiszerek

  Kutatók szerint a zöld tea, a szőlőmag és egyéb, a természetben megtalálható anyagok ugyanolyan hatásosak lehetnek az élelmiszerek feldolgozásának folyamatában, mint a különböző vegyszerek. Az amerikai Élelmiszerbiztonsági Társaság és az Arkansansi Egyetem Mezőgazdasági Tanszékének közös kutatása csirkéből és pulykából készült ételeken tesztelte az elméletet.

 • 2013.05.20 Diagnózis vérvétellel

  A sürgősségin alkalmazott egyik közönséges vérvizsgálattal az egészségesnek látszó páciensekben kimutatható a szívbetegség - derül ki egy amerikai tanulmányból. "Ez a teszt a halálozás eddigi legkiválóbb előrejelzője az általános népesség körében" - nyilatkozta James de Lemos, a Texas Southwestern Egyetem kutatója, a tanulmány vezető szerzője.