Mivel fogyjak? - Diéta horoszkóp szerint

Mivel fogyjak? - Diéta horoszkóp szerint

Számtalan ismérv szerint lehet diétába fogni manapság: testalkat, vércsoport szerint vagy attól függően, hány napot szánunk rá. Mi most másfelől közelítjük meg a fogyást! A személyiség felől közelítünk, amit a horoszkópunk szépen körül tud írni.

Kos

Személyisége: Makacs és szenvedélyes, ezért remekül tud belevágni a fogyókúrába, de betartani azt már nem igazán sikerül, mert könnyen feladja.

Milyen fogyókúrát válasszon? Egy olyan rövid távú és intenzív edzésprogramot, amely fenn tudja tartani az érdeklődését - egészen addig, amíg meg nem unja. Az is beválhat, hogy fogyókúra-versenybe kezd az egyik barátjával - mivel erős benne a versenyszellem, elképzelhetetlen, hogy másodikként végezzen.

Bika

Személyisége: Kissé lassú és lusta, szereti a kényelmet - ám a hízásban egyáltalán nem reménytelen, ezért olyan fogyókúrára van szüksége, amely valóban beválik.

Milyen fogyókúrát válasszon? Ragaszkodjon a rendszeres testmozgáshoz és a diétához! Nem kell mást tennie, mint találnia egy megfelelő fogyókúrát, és tartania magát a kiszámítható, kissé unalmas, de annál hatékonyabb napirendhez, amely végül a gyakorlatban is eredményekkel fog járni.

Ikrek

Személyisége: Fantasztikus képessége van arra, hogy teljes erőbedobással, őrült módon égesse a kalóriákat anélkül, hogy bármi különöset tenne érte. Használja ki lelkesedését!

Mivel fogyjak? - Diéta horoszkóp szerint

Milyen fogyókúrát válasszon? Önnek az a fontos, hogy napközben, mialatt másvalamivel foglalkozik (újságot olvas, tévét néz, zenét hallgat stb.), többször egyen keveset.

Rák

Személyisége: Ön egy érzelmes ragadozó, aki mindig közvetlenül lefekvés előtt eszik, és fontos, hogy mindig legyen a keze ügyében egy kis ennivaló.

Milyen fogyókúrát válasszon? Mivel szereti az idejét az otthona kényelmében tölteni, tanulja meg, hogyan készíthet finom, de nem túl zsíros ételeket. Mivel Ön szorgalmas és kitartó, bármilyen hosszabb fitnesz programra remekül reagál a szervezete.

Oroszlán

Személyisége: Ön melegszívű, fenséges és lelkes, ugyanakkor nagyon sokat ad a külsejére. Épp ezért fontos, hogy mindig a lehető legjobban nézzen ki.

Milyen fogyókúrát válasszon? Fontos, hogy a koordinált étkezés mellett mindenképp sportoljon valamit. A legjobb, ha otthonában, kényelmesen berendez egy nyugodt fitnesz sarkot, ahol legalább napi fél órát eltölt. Szakítson rá időt, mert nagyon megéri.

Szűz

Személyisége: Általában mást okol a súlya miatt, és rendkívül érzékenyen érintik a fogyókúrával kapcsolatos problémák. De itt az idő beismerni, hogy saját magunk vagyunk felelősek a kinézetünkért.

Milyen fogyókúrát válasszon? Válasszon egy olyan fogyókúrát és egy olyan fitnesz programot, amely gyakorlatias, részletes, egyértelmű és tökéletesen ki van dolgozva. Kivételesen most vesszen el a részletekben, és figyeljen oda arra mit és hogyan csinál.

Mérleg

Személyisége: Sajnálatosan nagyon határozatlanul áll hozzá a fogyókúrához. Általában gyorsan meggondolja magát, és minden fontosabb lesz a fogyásnál.

Milyen fogyókúrát válasszon? Egy olyan fogyókúrára van szüksége, ami segíti abban, hogy egy kiegyensúlyozott és lényegre törő diétával megmaradjon a helyes úton. Válasszon olyat, ami nem teher, hanem inkább szórakozás és még élvezni is fogja majd, hogy fogyhat.

Skorpió

Személyisége: Alapvetően Önt a „mindent vagy semmit” hozzáállás jellemzi. A jó hír az, hogy - amennyiben úgy dönt - rendkívül elszántan ragaszkodik a diétájához - elképesztő akaratereje van.

Mivel fogyjak? - Diéta horoszkóp szerint

Milyen fogyókúrát válasszon? Egy nagyon szigorú programra van szüksége, amely féken tartja a lobbanékony természetét, gyengéden ostorozza, és az egész szervezetét méregteleníti. Ha radikális változást szeretne, radikális módszerekre van szükség. Az elhatározás végül mindig meghozza gyümölcsét. Gondolja át hány kilót szeretne fogyni, és ahhoz mérten étkezzen, illetve kezdjen bele egy kötött edzésprogramra

Nyilas

Személyisége: Mivel hajlamos a klausztrofóbiára, szabadságra, kihívásokra és vidám, csicsergő kismadarakkal teli, nyitott térre van szüksége. Sajnos könnyen felkúsznak Önre a plusz kilók, különösen a csípőjére és a combjára.

Milyen fogyókúrát válasszon? Ne pazarolja az idejét az edzőteremben, menjen inkább túrázni. És eszébe se jusson fogyókúrázni. Csak próbáljon meg egészségesen étkezni, továbbra is éljen energikusan, és ne hagyja, hogy mások beleszóljanak az életébe.

Bak

Személyisége: Ön egy gyengéd, csendes és időnként melankolikus lélek. Nagyon jól bírja a fegyelmet, a rendet és a rendezett életmódot. Ez a fogyókúrában is előnyére válhat.

Milyen fogyókúrát válasszon? Válasszon módszeres étrendi és mozgásprogramot, amely könnyű gyakorlatokat tartalmaz  - ez megakadályozza, hogy összeroppanjon a nyomás alatt, és idő előtt feladja a küzdelmet a kilókkal szemben. Ne feledje, ha szeretne előbbre jutni (márpedig Ön nagyon ambiciózus), nem árt a szép külső.

Vízöntő

Személyisége: Ön az a típus, aki mindent a saját elképzelése szerint akar csinálni. Rendkívül individualista csillagjegy, mégis Ön az egyik legérzékenyebb jegy a horoszkópban.

Milyen fogyókúrát válasszon? A Vízöntő az ízületeket és a vérkeringést uralja, ezért aktív edzéssel tudja legkönnyebben elégetni a kalóriákat. Ön azon szerencsés személyek egyike, akiknek nem szükséges szigorú étrendeket betartania, diétáznia vagy koplalnia. Egész egyszerűen csak tűzzön ki maga elé egy célt és mozogjon sokat.

Halak

Személyisége: Ön gyöngéd, álmodozó, költői és időnként egy kissé zavarodott. Rendre van szükség az életében, mely megfelelő mederbe tereli fogyási szándékait.

Milyen fogyókúrát válasszon? Olyan testmozgást válasszon, amely illik ezen költői, művészi lelkéhez, mely segít kibontakozni - ilyen a jóga, a mászás vagy a futás. Hogy fogyókúrája hosszú távon sikeres legyen egy racionális, napi háromszori étkezésből álló diétát válasszon, és tartson ki mellette.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek