Mit tegyél, ha nyűgnek érzed a szexet?

Mit tegyél, ha nyűgnek érzed a szexet?

Mindennapi probléma, hogy a Nő nem tudja elengedni magát és a szex inkább nyűggé válik. Van megoldás erre is!

Nők ezreit foglalkoztatja, női magazinok hosszú oldalakon írnak róla, mégsem oldódott meg a probléma. A probléma jelen esetben az orgazmus. Azaz a stresszes, várva várt, mégsem jött orgazmus. Ami jöhetne, ha…

Ha a nő és a férfi is úgy állna hozzá, ahogy kellene. Na, ez az amit nem tanítanak meg az iskolában, ha jön a védőnő felvilágosító órát tartani. Elmondják, hogy hogyan száll le a méhecske a virágra, de a mikéntjét, illetve hogy a virág hogy viszonyuljon a kérdéshez, már nem mesélik el. De hagyjuk is a virágnyelvet, beszéljünk őszintén. Millió nő úgy fekszik le párjával, hogy már előre görcsöl azon, hogy nem fogja átélni a gyönyört, és már megint színlelnie kell.

Mit tegyél, ha nyűgnek érzed a szexet?

Itt kezdődnek a problémák. A színlelés és a hallgatás a lehető legrosszabb dolog, amit a nő csinálhat. A nemtörődömség pedig a legrosszabb, amit a Férfi csinálhat.

Mi a megoldás?

Hölgyeim, vegyünk egy óriási lélegzetet és figyeljünk oda magunkra kicsit. Nyugodtan fedezzük fel saját testünket, akár segédeszközök segítségével! Ha tudjuk, hogy mi esik jól nekünk, osszuk meg bátran párunkkal, hiszen néma gyereknek….

Ezenkívül, ne görcsöljünk rá a dologra. Ez egy lényeges szempont! Gondoljunk csak a vonzás törvényére: amit görcsösen akarunk, amire rástresszelünk, az úgysem fog jönni. Meséljük el párunknak, hogy mi a gondunk, bajunk, és hogy mennyire szeretnénk elérni azt a bizonyos orgazmust, de egyszerűen nem megy. Akkor főleg nem, ha csak fekszünk, mint egy fadarab, párunk meg lök kettőt és kész.

Harmadik fő pont, amit mi nők tehetünk, hogy gyakorlunk. Illetve gyakorlásra sarkalljuk párunkat. Ha tovább folytatjuk a színlelést, jönnek a lelki-testi gondok, majd a rossz kapcsolat, végül a fájdalmas válás.. Nem tetszik, ugye?

Most pedig vegyük górcső alá a férfit. Legyetek oly szívesek, és kérdezzétek meg a nőt hogy mi kell neki. Mikor jó, mikor nem. Bátran nyissátok ki a szátokat, és ne csak a szex után kérdezzétek meg hogy jó volt-e!? Nyugodtan interjúvoljátok meg szerelmeteket szex közben is, hogy ez most milyen volt neki! Különben nem fogjátok tudni, mit rontotok el és mikor, ugyanis a Nőben nem lesz annyi kurázsi, hogy bevallja, mert nem akar megbántani Titeket.

A következő jó tanács nektek, hogy gyakoroljatok sokat, hiszen így tudtok majd egyre több, egyre jobb örömet okozni párotoknak. Adni márpedig jó.

Főleg egy őszinte és tabumentes párkapcsolatban, ahol nem akadály egy ilyen probléma megoldása.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek