Minden sérülésre - Gondoskodás

Minden sérülésre - Gondoskodás

Az ősszel együtt megérkezett a kirándulások, túrázások ideje is. Nincs is szebb az őszi erdei tájnál, a színek és illatok kavalkádjánál, főként, ha barátainkkal, családunkkal élvezhetjük mindezt. Sajnos azonban történhetnek véletlen balesetek, ezért fontos, hogy mindig bizonyosodjunk meg indulás előtt, hogy táskánkba található-e megfelelő kötszer. Előfordulhat, hogy egy korábbi horzsolás, sérülés, vágás vagy vízhólyag okoz kellemetlenséget, ami nehezíti számunkra, hogy a kirándulásban örömünket leljük.

2020.08.31

A 3M Nexcare™ Max Hold sebtapaszai segítenek abban, hogy senkine maradjon ki semmiből egy sérülés miatt. A 48 órán át a helyükön maradó sebtapaszok gyémánt formájuknak köszönhetően kiválóan tapadnak. A különleges kiképzésű leheletvékony, légáteresztő felületük segítségével a bőr képes lélegezni, ám a filmfelület a folyadékot, szennyeződést, kórokozókat, izzadságot nem engedi átjutni.

Minden sérülésre - Gondoskodás

A speciális géz felület nem tapad a sebbe, így az eltávolításkor sem kell félni a sérülés esetleges újbóli felszakadásától. A különleges ragasztóanyagnak köszönhetően a Nexcare™ Max Hold sebtapaszok pedig akár 48 óra elteltével is fájdalommentesen és nyom nélkül eltávolíthatók. Az áttetsző sebtapaszok szinte észrevétlenül segítenek Önnek, bárhol legyen is.

Minden sérülésre - Gondoskodás

Kiránduláskor is fontos tehát, hogy a sebek, horzsolások, karcolások megfelelően tudjanak levegőzni, a kórokozók, szennyeződés és a víz pedig ne jussanak a sérülések közelébe, nehogy további fertőzésnek tegyük ki a sebet.

Tegyen meg mindent, hogy Ön vagy szerettei ne sérüljenek meg, ha azonban mégis megtörténne a baj, a Nexcare™ Max Hold 48 órás védelmet biztosító sebtapaszok segítségével meggyorsíthatja a gyógyulást és védheti az érzékeny felületet a víztől, szennyeződésektől, izzadságtól és a kórokozóktól. Így az ősz minden szépségét együtt élvezhetik.

 

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek