Mikor is vagyunk a csúcson szexuálisan?

Mikor is vagyunk a csúcson szexuálisan?

Talán már mindenki hallott arról, hogy a nők és a férfiak különböző életkorban élvezik leginkább a szexet. Az eddigi elképzelés azonban megdőlt.

Korábbi kutatások arra az eredméynre jutottak, hogy míg a férfiak 18 évesen vannak szexuális teljesítőképességük csúcsán, a nők 30 éves koruk körül élik meg azt. A Lovehoney cég felmérése azonban most teljesen fejre állította ezeket az adatokat. Ők úgy találták, hogy a nők 26 évesen élték meg életük szexuálisan legjobb korszakát, a férfiak pedig 32 évesen.

Akkor most mi van?

A homlokegyenest ellentétes adatok mögött az állhat, hogy a jó szex valójában nem kor, hanem inkább partner függő. A válaszadók 46 százaléka nyilatkozott úgy, hogy jelenlegi párjukkal élték meg életük legjobb szexuális élményét – életkoruktól függetlenül.

Mikor is vagyunk a csúcson szexuálisan?

A mennyiség nem minőség

A megkérdezettek csupán 35 százalékánál esett egybe a legjobb és a legtöbb szex korszaka. Tehát a mennyiség egyáltalán nem garancia a minőségre!

Így hát egy cseppet se törődjünk ezzel a „szexuálik csúcsponttal”. Inkább próbáljuk meg MOST elérni a lehető legjobbat. És még akkor sem biztos, hogy ennél már sosem lesz jobb... ;)

MÉG TÖBB SZEX ITT!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek