Mennyire megbízható az ózonos lakásfertőtlenítés?

Mennyire megbízható az ózonos lakásfertőtlenítés?

Folyamatosan keressük a legjobb eljárásokat, hogy egészségesen, valamint tiszta környezetben éljünk és dolgozzunk. Az ózon a világon az egyik leghatékonyabb tisztítószer. Ha kórokozók nélküli környezetet szeretnénk, akkor érdemes az ózonkezelési eljárást alkalmazni kórházakban, a vendéglátóegységek konyháiban, fitnesztermekben, irodaházakban, uszodákban és nem utolsó sorban a lakásban. Az Opticlean a legjobb megoldás! (X)

2020.05.29

Miért pont az ózon?

Az ózon egy igen acélos tisztítóanyag, még a klórnál is 3000 szer hatékonyabb. Az ózon egy gáz , ezért lakásunk minden apró szegletébe utat tör magának, mindezt úgy, hogy berendezési tárgyaink vagy eszközeink továbbra is biztonságban lesznek.

A koronavírus és az ózon kapcsolata

Az ózon baktériumölő és vírusölő tevékenységét a vegyületből kiáramló oxigén oxidációjával indokolhatjuk. A koronavírus – csakúgy, mint minden vírus – DNS vagy RNS genomból, valamint az ezeket körülhatároló proteinköpenyből és az úgynevezett „kapszid”-ból épül fel. Az ózon molekulái ezeket a kapszidokat pusztítják, ezáltal a vírus nem lesz képes fertőzni.

Mennyire megbízható az ózonos lakásfertőtlenítés?

Egészséges környezet – kórokozómentes lakás

Az ózongenerátor a levegőből hozza létre a szükséges ózont, így az ilyen tisztítási eljárás teljesen vegyszermentes és hatékony lesz. A vegyszeres fertőtlenítés már a múlté! Az ózonos lakásfertőtlenítés hatékonyan segít a kórokozók elleni küzdelemben.

Mit tegyünk a tisztább levegőért?

Koronavírusos időszakban még fontosabb, hogy tiszta és egészséges környezetben éljünk. A dohányzás, a házi kedvencünk, a penészes szoba vagy a festés utáni szag még inkább sürgetheti az ózonos lakásfertőtlenítés fontosságát. Az ózon légtisztitó ereje, azonnal képes tiszta friss, környezetet biztosítani az otthonunkban.

A megoldás!

Ne az ózontól várjuk a csodát. Törekedjünk az egészséges életmódra, vigyázzunk magunkra és családunkra. Ne féljünk segítséget kérni az Opticlean szakembereitől, hogy lakásunk minden tekintetben ragyogjon.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek