Megölte agysérült fiát – 5 év börtön után sem bánta meg

Megölte agysérült fiát – 5 év börtön után sem bánta meg

Frances Inglis 5 évvel ezelőtt ölte meg fiát, aki súlyos agysérülést szenvedett, mert kiugrott egy mozgó mentőből. Az édesanya most szabadult a börtönből.

Tom 21 éves volt, amikor egy kocsmai verekedésnél próbálta békíteni a feleket. Felszakadt a szája, úgyhogy a mentők mindenképp be akarták vinni a kórházba, hogy ellenőrizzék nem történt-e súlyosabb baja. Tom nem akart menni, ezért kinyitotta a mentő ajtaját, hogy kiszálljon. A mentő azonban már 30 km/h sebességgel ment. A fiú kiesett, és súlyos agysérülést szenvedett.

Megölte agysérült fiát – 5 év börtön után sem bánta meg

Életben tartották, de Tom csak vegetált. Édesanyja emlékezett az életerős, jóképű, jó humorú fiúra, akivel 21 boldog évet töltöttek el együtt. Egy nap úgy döntött, hogy véget vet fia szenvedéseinek. Egy utcai dílertől vett heroint, amit beadott fiának, hogy fájdalommentes halált haljon.

A bíróság bűnösnek találta Francest, és 9 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte, amit végül 5 évre csökkentettek. Az édesanya most szabadult a börtönből, és azt mondja, hogy egy pillanatra sem bánta meg tettét. A börtönben minden éjjel álmatlan vergődésében Tomra gondolt, ahogy ott fekszik tehetetlenül, sérült arccal és koponyával a kórházi ágyán, és tudta, hogy jól tette, amit tett.

Frances szeretné elérni, hogy az ilyen esetekben a bíróság másképp mérlegeljen, mert vele szinte rosszabbul bántak, mint azokkal a gyilkosokkal, akik rossz szándékból követtek el kegyetlen gyilkosságot.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek