Hirdetés
Maradandó agykárosodást szenvedett Whitney Houston lánya

Maradandó agykárosodást szenvedett Whitney Houston lánya

Whitney Houston és Bobby Brown közös lánya valóban felébredt a közel 3 hónapja tartó kómájából. A hírt anyai nagymamája, Cissy Houston is megerősítette, hozzátéve: a 22 éves lánynak visszafordíthatatlan agykárosodása van.

Bobby Brown hétvégén adott koncertjén jelentette be az örömhírt, miszerint lánya, Bobbi Kristina Brown felébredt a közel 3 hónapja tartó kómájából. A 22 éves lány anyai nagymamája, Cissy Houston hivatalos közleményében erősítette meg a zenész kijelentését, ám hozzátette: Whitney Houston lánya visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett.

Maradandó agykárosodást szenvedett Whitney Houston lánya

„Nemrég tértem vissza unokám, Bobbi Kristina kórházi látogatásából, és bár már nincs mesterséges kómában, gégemetszése volt, és az orvosok szerint teljes és visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett, és továbbra sem reagál" – áll a néhai Whitney Houston édesanyjának hétfőn kiadott hivatalos közleményében.

Cissy Houston hozzátette, nagyon lesújtotta a hír, és továbbra is arra kér mindenkit, imádkozzanak értük. Bobbi Kristina Brownt január 31-én találták meg fürdőszobájában eszméletlen állapotban, közel 3 hónapon át feküdt mesterséges kómában.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek
Pirula Trend