Legyetek boldogok! 30. kihívás

Legyetek boldogok! 30. kihívás

Úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk a huffingtonpost.com felhívásához, amiben arra vállalkoztak, hogy 30 nap alatt boldogabbá tesznek napi kihívásaik segítségével. Akartok ti is boldogok lenni? Akkor csatlakozzatok! Itt a 30. kihívás.

30. kihívás: Értékeld azt, amid van!

A modern világ emberei általában azért boldogtalanok, mert mindig olyanra vágynak, ami nem az övéké. Menőbb autóra, nagyobb házra, luxusra, szépségre... Pedig ha belegondolnának, hogy milyen szerencsések azzal, amilyük van, hiszen másnak még ennyi sincsen, akkor sokkal boldogabbak lennének.

Elsősorban ne a vagyoni tárgyakat értékeld, hanem a pénzzel meg nem vehető dolgokat. Van egy barátod, akivel megoszthatod örömed, bánatod? Van családod, aki segít, támogat? Megtaláltad azt az embert, akivel boldog vagy? Van gyereked? Van valaki, akire felnézhetsz, akit tisztelhetsz? Még élnek a szüleid? Van testvéred? Van egészséged?

Legyetek boldogok! 30. kihívás

Ha ezek közül csak egyre is igennel tudsz felelni, akkor boldog ember lehetsz, mert van valami az életedben, ami sok más embernek nincsen, ami egyedi, különleges, pótolhatatlan.

Ezzel a kihívással zárjuk a sorozatunkat. Reméljük, hogy boldogabb lettél ez alatt a 30 nap alatt. Ha bármikor a jövőben kicsit lehangoltnak, szomorúnak éreznéd magad, akkor vedd elő napi kihívásainkat, és gyakorold őket!

Boldog életet kivánunk!

Korábbi kihívások:

25. kihívás

26. kihívás

27. kihívás

28. kihívás

29. kihívás

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek