Legyetek boldogok! 13. kihívás

Legyetek boldogok! 13. kihívás

Úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk a huffingtonpost.com felhívásához, amiben arra vállalkoztak, hogy 30 nap alatt boldogabbá tesznek napi kihívásaik segítségével. Akartok ti is boldogok lenni? Akkor csatlakozzatok! Itt a 13. kihívás.

Tusolj ma váltózuhannyal, bár az a legjobb, ha ezzel indítod a napot, úgyhogy ha már túlvagy a reggelen, próbáld ki holnap! A hideg-meleg víz váltakozása pezsdítően hat, legelőször érezhető hatása a keringés felpezsdítése, ezért garantáltan könnyebben indul a napod, ha be bírsz állni a zuhany alá.

 

Méregtelenít, serkenti a nyirokrendszert, segíti a salakanyagok távozását. Ezért jó a narancsbőr ellen, de remek hatással van a visszerekre, de a tavaszi fáradtságot is leküzdheted a segítségével. Edzés után alkalmazva az izmok ellazítására szolgál, de rendszeres alkalmazása az izzadást is szabályozza.

 

Legyetek boldogok! 13. kihívás

 

Állj a víz alá, indíts langyos, 38 fokos vízzel, majd 3 perc múlva kezd el hűteni, a lábadtól haladj fölfelé, a szíved felé. A hideg víz 15 fokos legyen, majd ismét langyosítsd, majd hűtsd el megint. 10-15 perc után hideg vízzel fejezd be, majd dörzsöld át magad törülközővel.

 

Bővebben olvass erről itt!

 

Korábbi kihívások:

7. kihívás

8. kihívás

9. kihívás

10. kihívás

11. kihívás

12. kihívás

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek