Legyetek boldogok! 1. kihívás

Legyetek boldogok! 1. kihívás

Úgy döntöttünk, hogy csatlakozunk a huffingtonpost.com felhívásához, amiben arra vállalkoztak, hogy 30 nap alatt boldogabbá tesznek napi kihívásaik segítségével. Akartok ti is boldogok lenni? Akkor csatlakozzatok!

Az utóbbi években a kutatások középpontjába került a boldogság. És bizony kiderült, hogy a boldogság nem egy adottság, és nem is a velünk történő dolgok befolyásolják, hanem a boldogság döntés kérdése. Egy gondolkodásmód. Ami még jobb, hogy ez a gondolkodásmód tanulható, és nem kell hozzá egyetemre járni, hanem apró változtatásokból tevődik össze.

Mi mától kezdve minden nap egy kihívást tűzünk elétek, aminek teljesítése pár perceteket fogja felemészteni csupán, és semmiféle elérhetetlen eszköz sem kell hozzá, csak TI magatok. Akinek van kedve, kövesse napi tippjeinket, és nézzük meg együtt, hogy harminc nap múlva mennyire érezzük magunkat boldognak!

1. kihívás: A zene ereje

Válogass össze pár dalt, amitől mindig jó kedvre derülsz, és csempészd őket bele a napjaidba. Ha van kedved készíts egy egész válogatást, és amikor van rá alkalmad nap közben, hallgasd meg.

Legyetek boldogok! 1. kihívás

Miért fontos ez? A zene különböző hatásokkal bír az emberi szervezetre. Hat a hangulatunkra, vérnyomásunkra, sőt az egész szervezetre. Lehet jótékony vagy kártékony hatással a zene hallgatása, attól függően, hogy milyen zenét hallgatunk. Vannak olyan dokumentált esetek amikor kimutatható egyes emberek gyógyulásának felgyorsulása zenehallgatás hatására. Hat a lélekre, a szellemre és a teljesítőképességre is.

Néhány zene, ami mindet mindig feldob:

Pharrell Williams - Happy

Earth, Wind & Fire - Boogie Wonderland

Hot 8 Brass Band - Sexual Healing

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek