Kvantumlovaglás

Kvantumlovaglás

Képzeljük el, hogy felpattanunk egy új frekvenciájú elektromágneses hullám hátára, és boldog részecskeként vígan átlovagolunk egy új valóságba! Hallom a sóhajokat: „Ha ez ilyen egyszerű lenne!”

Somi-Kovács Máriával beszélgetve az derült ki, hogy akár lehetne ilyen egyszerű is. Amerikából hozta haza, és oktatja is az EMF Balancing technikát, amely segít behangolni, áthangolni saját rezgésünket egy magasabb megértési szintre, ahonnan valóban megteremthetjük új valóságunkat.

Részt is vettem egy első fázisú kezelésen. Talán úgy is nevezhetném, ez egy energetikai behangolás ami közben megéltem, hogy lehetek az, aki vagyok, hogy szabad annak lennem, és ez a teljes nyugalom és felszabadultság érzését adta. Ebből a mély ellazulásból nem is nagyon akaródzott visszatérni a hétköznapokba. Azóta azonban a hétköznapok is megváltoztak. Új döntéseket hoztam, új irányokba indultam el, és a régi, számomra már nem hasznos érzelmi, gondolati és viselkedési mintákat kezdtem elengedni.

Akkor hát lóra fel!

TM Azt láttam a honlapodon, hogy sokféle módszerrel foglalkozol, sokféle technikát megtanultál, rengeteg képzésen vettél részt. Egy ideje engem is egyre jobban érdekel a kvantumfizika, és feltűnt, hogy te a honlapodat kvantumlovaglásnak nevezted el. Miért ezt a nevet választottad, mikor és miért kezdett el érdekelni mindez?

SKM Jó erre visszaemlékezni. Azt tapasztalom, hogy manapság már sok szó esik a kvantumfizikáról, már minden kvantum. Én 2006-ban határoztam el, hogy átnevezem a honlapomat kvantumlovaglásra. Az én átalakulásom 1992-ben kezdődött, amikor egy személyes megrázkódtatás nyomán léptem az önismeret útjára. Akkor az Egyesült Államokban éltem, és először egy Belső fény és hangzás nevű meditációs jógára találtam rá...a cikk folytatásához kattintson ide

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek