Komfortos élet a gyógynövények erejével!

Komfortos élet a gyógynövények erejével!

Hol van már az a világ, hogy a kor előrehaladtával csak a görbebot vár mindenkire? A idő vasfoga nyomot hagy mindenkin, de a mai „több éve fiatal” ember már nem engedi, hogy ez uralkodjon el a mindennapjain. Igenis van arra mód, hogy átfordítsuk a monoton életstílusunkat úgy, hogy kemény munka mellett élvezzük is az életet! Vissza a természethez!

2023.05.10

Hol van már az a világ, hogy a kor előrehaladtával csak a görbebot vár mindenkire? A idő vasfoga nyomot hagy mindenkin, de a mai „több éve fiatal” ember már nem engedi, hogy ez uralkodjon el a mindennapjain. Igenis van arra mód, hogy átfordítsuk a monoton életstílusunkat úgy, hogy kemény munka mellett élvezzük is az életet!

Komfortos élet a gyógynövények erejével!

Vissza a természethez!

Nemcsak az erdőn-mezőn sétálásra kell gondolni, de ez is elengedhetetlen mind a test, mind a lélek fittsége szempontjából. Gondoljuk csak végig a napunkat: Ha még aktív dolgozók vagyunk, mennyire könnyebben indul a napunk, ha legalább egy fél órával korábbra állítjuk az ébresztő óránkat, és azt az időt azzal töltjük, hogy a friss levegőn tervezzük meg a napunkat akár kávét kortyolgatva, akár frissítő napindító gyümölcslét iszogatva. Ez felér egy meditációval!

Munkahelyen időnként megnyitjuk az ablakunkat, frissítjük a levegőt, amitől a fogaskerekek újból felpörögnek az agyunkban. A munka végeztével pedig milyen jól esik hazafelé a séta, amitől „kitisztult az fejünk” a munkahelyi eseményektől. Hazaérve kicsit kertészkedünk, füvet nyírunk, vagy csak kiülünk kis kertünkbe, erkélyünkre, és hallgatjuk a természetet!

De a természet ereje más formában is megmutatkozik!

Komfortos élet a gyógynövények erejével!Gondoljunk bele más szemszögéből! Ha már nem az aktív munkavállalók táborát gazdagítjuk, tehát vagyunk olyan szerencsések, hogy nyugdíjas éveinket éljük: már mindenre van időnk, nincs munkahelyi stressz, bármit megtehetünk, de itt kattog, ott fáj, húzódik, nyílal… és még sorolhatjuk. De ezek a tünetek nem életkorhoz kötöttek már sajnos.

Na itt megint csak igaz: Komfortos élet a gyógynövények erejével vissza a természethez! Nagyon fitt a mama! Nagyon fitt a papa! “Ez az életérzés az egyik jelmondata a cégnek” – Polgári Erika alapító, cégtulajdonos elmondása alapján. „Azt szeretnénk, ha a munkában megfáradt, nehezebben mozgó embertársaink újra képesek lennének ellátni maguk körül a háztartási teendőket, az aktív dolgozók tovább tudnák végezni kényelmesen a munkájukat, a nagymamák könnyen fel tudnák emelni unokájukat, és a kiskertet se hanyagolják el a fájdalmas végtagok miatt. Ezért dolgozunk mindannyian 2011 óta töretlenül ugyanazzal az értékrenddel.

Csapatunk célja, hogy olyan minőségi, főként természetes összetevőkből álló – elsősorban magyar – gyógyhatású készítményekkel segítsen az embereken, melyek mellékhatások nélkül, az emberi szervezettel összhangban fejtik ki áldásos hatásukat.

Ennek eredményeként hozzásegíteni mindenkit vágyai eléréséhez: komfortosabb, fájdalommentesebb élet, új erőre kapó nagypapa, kinek az unokája bármikor ölébe ugorhat, a fitt nagymama, aki sürög-forog a konyhában, az újból nekiinduló sportoló, akinek izmai a megterhelés ellenére is állják a próbát. A kiegyensúlyozott, kipihent dolgozó, akinek a mindennapi munkától – akár álló, akár ülő – háta-lába-dereka nem roppan meg!”

A gyógynövények ereje felülmúlhatatlan!

Komfortos élet a gyógynövények erejével!Nem kell tartanunk káros mellékhatásoktól, jól kombinálhatók, bármilyen egészségügyi problémánál a segítség nem marad el! Ma már nincs szükség arra, hogy erdőt-mezőt járva gyűjtsük, szárítsuk ezeket a gyógynövényeket, a NaturComfort elkötelezett híve a természetes megoldásoknak! Legyen szó gyulladásról, fájdalomról, megfáradt, sérült testrészről… de sorolhatnánk a végtelenségig a cég által fejlesztett Magyar Családi Balzsam jótékony hatásait. A vadgesztenye, árnika, aloe vera, menta, kámfor, rozmaring „összedolgozásából” született a visszerek, hajszálerek, reumatikus problémák, éjjeli vádligörcsök, izomlázak, fejfájások csillapítója-kezelője.

Ezt még felül lehetett múlni az eukaliptusz hozzáadásával született Extra Hűsítő változattal, mely tökéletes a fáradt, sportsérülésektől szenvedő, megerőltetett ízületek kezelésére.

Komfortos élet a gyógynövények erejével!De a saját fejlesztésű sarokpuhító, kézkrém, körömvirág-kenőcs sem hiányozhat a házi drogériából. A tejsav, teafaolaj, avokádó, kókusz, kékkamilla, shea vaj mind-mind olyan összetevők, melyek társításával a család napi szinten mindent megtehet bőrének védelmééért, legyen szó bőr nyugtatásáról, száraz bőr kezeléséről, bőrkeményedés puhításáról, illetve mélyhidratálásáról.
Komfortos élet a gyógynövények erejével

A Magyar Családi Relax balzsam a levendula , édeskömény, mandula, kókusz áldásos hatásaival kifejlesztett egy olyan bőrápolót, mely az ápolás mellett pihentető, relaxáló hatású is! És mindez a névből fakadóan is olyan kiszerelésben, mely kényelmesen kiszolgálja egy átlagos család önmagára fordított idejét akár hónapokon keresztül is.

Összefoglalva: a testi-lelki fittség nem korhoz kötött!
Bízzunk a természet gyógyító erejében, legyen szó akár testünk, akár lelkünk ápolásáról!
Legyen ez az egyik legkézenfekvőbb megoldás: vissza a természethez!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek